Mp3 Edit Yardım
-
Selamlar, ben mp3 ün bir kısmını kesmek istiyorum mesela telefona melodi falan yapmak için ama direk yapamıyorum. Önce musicmatch jukebox var onunla wav yapıyorum, sonra ses kaydedicisinden kesip biçip tekrar musicmatch ile mp3 yapıyorum.
Bunu direk mp3 formatında iken dosya, yapabileceğim bi program mutlaka vardır ama bi program ismi verirseniz sevinirim
-
Tam olarak anlamadım.Ama kes,kopyala,efekt falan yapmak istiyorsan güzel bir program tavsiye edeceğim.Nero ile birlikte geliyor.Nero Wave Editör
-
hoca hepsini goldwave le yapabilirsin indir tam sürümünü sora hallet istediğini
-
cevaplarınız için saolun beyler goldwave i bi denerim. yapmak istediğim sadece kes kopyala yapıştır tarzı şeylerdi bu arada ama dosya mp3 formatında iken. umarım olur.
-
-
-
senin dediğin iş için mp3 splitter die bişi kullanıyorum link bulursam yazacam
http://www.hemenpaylas.com/download/28479/MP3splitter.zip.html
şifre sorarsa ;;; siyah
önemli değil -
Yukardaki programın işine yarayabileceğini pek sanmıyorum ama goldwave adlı program çok iyi yardımcın olabilir.Tabi trial versiyonu da pek işe yaramaz lisance keyi ni araştır...
-
biraz geç oldu ama saolun cevaplarınız için
-
yani teşekkür etmek için geç oldu demek istedim, yanlış anlaşılma olmasın...
-
ben bu iş için power MP3 Cutter programını kullanıyorum, kullanımıda son derece basit bir program, sadece 3 tuşa basarak mp3'ün istediğiniz bölümünü kesip kaydedebiliyorsunuz.
onlarda kesmeye başlayacağınız noktayı işaretlemek için, kesme işleminin biteceği noktayı işaretlemek için ve kestiğiniz segment'i kaydetmek için :)