MP3 Formatındaki Şarkılara Resim Ekleme ? Yardım
-
winampı da bazı şarkıların infosunda albüm kapağı resmi koyuluyor ve bu albüm kapağı resimleri Nokia 5800 Xpress Music telefonun Media Player'ında da çıkıyor.Şimdi benim istediğim bazı şarkıların albüm kapak resimelrini winampta kendim atadığım halde daha sonradan o resim gidiyor çok alakasız bir resim geliyor.Bir resmi o şarkıya temelli entegre etmek için ne yapmam gerekiyor??
-
Tag&Rename diye bi prg var.. mp3 lerin reklamını felan kaldırıyordum ben onunla..
orda var olan resimleri de kaldırabiliyordum, sende oraya resim atayabiliyorsun.
onu kullanabilirsin hocam.
-
aimp2 ile yapılabiliyo gibi çin malı wentto yedi yani
müzik aimp çalma listesindeyken sağ tuşla dosya bilgisi düzenle dion [F4] resim varsa resmi cıkıyo sağ tarafta üstüne tıkla resmin, istediğin resmi seciyon kaydet felan felan..
aimp2 'de kullanılabiletesi en kral mp3 programı..
tehlike anında bile dur kalk yapabiliyon :)
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------
aimp2 ile yapılabiliyo gibi çin malı wentto yedi yani
müzik aimp çalma listesindeyken sağ tuşla dosya bilgisi düzenle dion [F4] resim varsa resmi cıkıyo sağ tarafta üstüne tıkla resmin, istediğin resmi seciyon kaydet felan felan..
aimp2 'de kullanılabiletesi en kral mp3 programı..
tehlike anında bile dur kalk yapabiliyon :)
-----------------------------hacım çok sağol aimp2 ile istediğim şeyi yapabiliyorum.wentto nun yanı sıra nokia 5800 da yedi bunu :)
teşekkürler yardımların için.
-
Aimp Rulz zaten gerisi yalan ben anlaticaktı ama anlatmışlar zaten :)