Mp3 Lere Şarkı Sözü Nasıl Yapacam He?
-
bu mp4 lerde şarkı sözü görme olanacağı var ya nasıl olacakta olacak ?
-
alper şimdi ben anlamadım mp3 demi mp4 demi başlık da mp3 içeride mp4 benim kafakarıştıı????
-
rEfLeX bunu yazdı:
-----------------------------
alper şimdi ben anlamadım mp3 demi mp4 demi başlık da mp3 içeride mp4 benim kafakarıştıı????
-----------------şarkı mp3 çalacak olan icat mp4 :)
-
ulan mürid kardeşlerim :) yardım etsenize onun bir programı yazılımımı ne varmış bulamadım kodumun şeyini türk sitelerde o teknoloji yok daha :) mp4 den şarkı çalarken şarkı sözleride çıkacak yada bana "şarkı sözü oluşturma programı" nın ingilizcesini de bulsanız yeter gavur sitelerinde arayım pek gavurcam yoktur :)
-
öle bi teknolojini geliştiğini daha bilmiyordum :) şarkı sözü ile kastları şarkının başlığı varya onu gösteriyor , o nu kast ediyorlar kanımca :D
-
kaç zaman oldu bi bilen çıkmadı ya ya bak pogramla yaptığım şarkı sözünü mp3 le aynı ismi girip mp4 e atınca sözleri ekranda göstererek çalıyo o program lazım
-
Winap'ta şarkı sözlerini gösteren program

crinsoft firması tarafından kodlanan MiniLyrics eklentisi winamp, windows media player gibi yaklaşık 15 medya oynatıcısıyla uyumlu. Şarkı sözlerini internetten indirerek senkronize olarak ekranda kaydırıyor. Gayet zevkli ve bir o kadar da eğitici bir özelliği var. İsterseniz sözleri mp3 içine yerleştiriyor. Denemek için Barış Manço'dan Alla beni pulla beni'yi çaldığımda bile sözlerini bulabildi. Türkçe dahil birçok dil desteği bulunuyor, tema desteği bulunuyor.
Deneme ücretsizdir.
Kullanım süresi bir aydır.
Şindik Hacim Senin Anlatmaya Çalıştığın Program
Yanda Barnak Var Ya Aha Onun Ustunde (İNDİR)
Tıkla Karşına
1.si PC
2.si (Pocket PC devices with the Intel XScale processor. This includes devices such as the Dell Axim X5 Advanced, Dell Axim X3, and HP iPAQ 2215.)
İçin Bu Özelliği Kullanabileceğin Programın Download Linkleri Gelicek
Yukarıdakı Lınkte Pc İçin Winamp İçin Olan Program
Aşağıdaki Linkte İse (Resimlerden Anlaşılıyor Becerebilirsin ) Cep Cihazları için Link Var
Sanırsam Orda Pocked Pc Ler için de VAr Senın Dedıgın MP4 Oynatıcının Markasını bılmedıgım Icın yuykarıdakılerden Bırı Kabul Edıyorum
Bi Dene Bak Bu Mu Değilsede Ellerime Sağlık
-
saol ama bu eklenti olaracak çalışıyo benim dediğim sözü uzantıya çerirecek mp4 le çalacam acc miyti act miydi bir uzantı hatırlasam uzantıyı yine bulacam o uzantıyla mp3 ünde ismini aynı atınca mp4 de öyle gösteriyo çalarken :(.. Help mee