Mp3 Takılıyor
-
sevgili müridler pc de müzik dinlerken takılmalar oluyor çizik cd gibi takılıyor ilk defa böyle bi şeyle karşılaşıyorum. bunun nedeni ne olabilir. daha önce böyle bir sorun yaşayan varmı ?
-
hacı ramla alakalı bişe olabilirmi yada yanlış bişey yaptında şarkıların şaftımı kaydı bilmiom bende geçen pcde hiç müzik
açamadım sonra winampı kaldırdım bida kurdum bide reset attım düzeldi sende bi dene olmazsa
-
hacı bende öyle düşündüm ama bilmiyorum media playerda dinlerken takılıyodu acaba media playerdan mı kaynaklanıyo dedim başka bir mp3 yürütücüyle daha dinledim yine takılıyor. aynı çiizk cd gibi yaa ne biçim sinir oldum
-
Banada olmuştu format atmıştım düzelmişti. Ayrıca bios ayarlarını kontrol et. Virüs Warnin " Disable " konumunda olsun o yüzden yapmıştı zaten kasıyodu makinayı
-
Ram lerden kaynaklanıyor yani ram yetmiyor... sistemin ne kadar ram kullandığına ne kadarı boş olduğuna bak. DFX tarzı bi eklenti kullanıyorsan ondan da olabilir...
-
yok beyler yaa 1gb ram kullanıyorum birden bire böyle oldu ya yarım saat falan yüksek seste müzik dinledim. ondan sonra bilgisayar kastı böyle ses cıkarmaya basladı ondan sonrada böyle oldu format atmaktan başka çare yok herhalde :S
Toplam Hit: 1099 Toplam Mesaj: 6