Mp3lerde Bulunan Reklam Yazıları Temizleyen Program

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek

arkadaşlar bu programı antikky.netde underzero yayınlamıştı bende halen duruyor çok güzel bir program bilgisayarda bulunan mp3leri otomatikmen tarıyor içerisinde reklam yazılarını temizliyor, mesele yön olarak c kalasörünü veriyorsunuz c sürücüsündeki mp3leri tarıyaor hepsini temizliyor...

programı açın bütün seçenekleri işaretleyin sonra yukarıda klasör işareti var onuna mp3lerin bulunduğu klasörü gösterin sonra GO tuşuna basın...

Programı İndir

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vutkubay
    vutkubay's avatar
    Erkek
    Yaw kardes hic alakası yok ama senin psikolojin nie duseldi a.k???Zaten sut cocukları simdi yeni yeni topicler acıolar bende delleniom yok su site kürt sitesi yok su %10000 calısan msn hekleme programı felan yeminimlen bak suanda bir patlama yasıyorum ve ben eski tahribati istiyorum kardesim..Sende dellen cabuk , psikolojin bozulsun ....

Gece 12 den sonra, tüm içkiler şaraptır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek

harbiden ya benim psikolojimi kim düzeltti :)

valla benim de haberim yok benden habersiz adminların biri değiştirmiş yazıyı psikolojim eskisinden daha bozuk :)

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
Toplam Hit: 856 Toplam Mesaj: 3