Mp4 Formatı
-
ya ben mp3 player alacaktım ama mp4 player yaıp mp3 çalanlar genelde daha ucuz ve daha ii duruyo siz ce ne yapmalıyım
-
bas parayı Creative Zen:Vision M a iPoddan daha iyi ve güzeldir mp4 almanı tavsiye etmem piyasadakilerin yarısı çin malı cabuk bozluo servisi yok firmware updatei yok dier yarısıda pahalı
-
mereth haklı creatıvenin üstüne tanımam
-
tamam doğrudur creative iidir fakat bende fazla para yok yavv onun için şunlar nası olur bi baksanız ii olur mu
http://www.gittigidiyor.com/main/search.php?search_type=detail&aramasira=eda&aramakategori=dmad&page_num=10 -
usta anladım derdini ama creatıve alırsan bir sefer alırsın bende var bitane mp3 caları 10 sefer düşürdüm genede sapasağlam ama sen bilirsin tabe
-
cidden paran azsa 5-6 ay daha sabret biriktir öyle al yada okadar abartılı bişe almıcam sadece müzik çalsa yeter diyosan Creative Muvo Sport al ben bunu kullanıyorum ve o kadar sağlamki kackez yere düşürdüm sayısını hatırlamıyorum, yağmurda cantamda ıslandı, su kactı bi b.k olmadı SD bellekle artırabiliyosun 256 mb kapasitesini onunda kolayı var mp3lerini 50-60 kbps ye düşür at atabildiğin kadar, tek kötü yanı kenarındaki plastiği biraz dandik, bide kulaklığı
-
bunlarda güzel bunlardanda alabilirsin fena sayılmazlar
-
bence en önemlisi ses kalitesi eğer güzel ses veriyosa düşünmeden alırım
-
hiç bilöiom ki sesleri nası siz verdiğim sitedekilere baktınız mı ona göre bi yorum var mı
Toplam Hit: 753 Toplam Mesaj: 9