Mp4 Formatı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zomby3073
    zomby3073's avatar
    Erkek
    ya ben mp3 player alacaktım ama mp4 player yaıp mp3 çalanlar genelde daha ucuz ve daha ii duruyo siz ce ne yapmalıyım

"FeaR oF ThE DarK"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    bas parayı Creative Zen:Vision M a iPoddan daha iyi ve güzeldir mp4 almanı tavsiye etmem piyasadakilerin yarısı çin malı cabuk bozluo servisi yok firmware updatei yok dier yarısıda pahalı

bassinyourface
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    act_a_fool
    act_a_fool's avatar
    Erkek
    mereth haklı creatıvenin üstüne tanımam

hayat geçiyor gidiyor ben geçmiyorum ewde saatlere hiç bakmıyorum gce bile perddelerimi açmıyorum döner gelirsin die beklemiyorum hiçbir baharı iastemiyorum artık gülleri sewmiyorum http://www.mp3mekan.com/download.php?id=922
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zomby3073
    zomby3073's avatar
    Erkek
    tamam doğrudur creative iidir fakat bende fazla para yok yavv onun için şunlar nası olur bi baksanız ii olur mu

http://www.gittigidiyor.com/main/search.php?search_type=detail&aramasira=eda&aramakategori=dmad&page_num=10

"FeaR oF ThE DarK"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    act_a_fool
    act_a_fool's avatar
    Erkek
    usta anladım derdini ama creatıve alırsan bir sefer alırsın bende var bitane mp3 caları 10 sefer düşürdüm genede sapasağlam ama sen bilirsin tabe

hayat geçiyor gidiyor ben geçmiyorum ewde saatlere hiç bakmıyorum gce bile perddelerimi açmıyorum döner gelirsin die beklemiyorum hiçbir baharı iastemiyorum artık gülleri sewmiyorum http://www.mp3mekan.com/download.php?id=922
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    cidden paran azsa 5-6 ay daha sabret biriktir öyle al yada okadar abartılı bişe almıcam sadece müzik çalsa yeter diyosan Creative Muvo Sport al ben bunu kullanıyorum ve o kadar sağlamki kackez yere düşürdüm sayısını hatırlamıyorum, yağmurda cantamda ıslandı, su kactı bi b.k olmadı SD bellekle artırabiliyosun 256 mb kapasitesini onunda kolayı var mp3lerini 50-60 kbps ye düşür at atabildiğin kadar, tek kötü yanı kenarındaki plastiği biraz dandik, bide kulaklığı

bassinyourface
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    bunlarda güzel bunlardanda alabilirsin fena sayılmazlar

bassinyourface
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    bence en önemlisi ses kalitesi eğer güzel ses veriyosa düşünmeden alırım

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zomby3073
    zomby3073's avatar
    Erkek
    hiç bilöiom ki sesleri nası siz verdiğim sitedekilere baktınız mı ona göre bi yorum var mı

"FeaR oF ThE DarK"
Toplam Hit: 753 Toplam Mesaj: 9