Mp4ler Hakkında
-
bende de bu fake sonylerden var gerçi benimkinde sony faln yazmıo ama zaten hepsi aynı b.k.benimkinde dosyaları atıyorum içinde usb:Sasdaf deişik buna benzer dosyalar çıkıo ve o dosyaları kullanamıyorum yani onları çalmıyor.1gb ama 512 bile bazen kullanamıorum.Bu iş başına gelip çözümüni yapan yada yapabilcek olan var mı?
-
uzun hikaye ama www.s1mp3player.org işine çok yarayacak
-
a.q bende de var bi tane aldik bi gaza gelip benim ki de 1gb ama 46 mb kullanabiliyorum aq program falan atiliyor icine dediler de bilmiyorum varmi ole bisey ..varsa nerden buluruz o programi ??
-
boşuna uğrasma elinde patlamış o mp4 hepsi bozuk onların
-
ben bunu almıştım 3 ay önce
http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=84474&productid=bd61362
gayet memnunum fiyatida iyi samsung bellek kullanıyo kulaklıkda ses kalitesi süper araç kitindede öyle ama dışa verimde tizi fazla kaçırmışlar tavsiye ederim
-
arkadaslar bu tum pm4 lerin kaderi sorunu merak ediyorsanız solıyım şimdi mp4 u acarsanız içinde samsung diyebir
entegre parca gorceksınız bu mp4 un hafızasıdır 512 veya 1 gb sarkı yuke cıkar zamn la bazen 1 ay bazen 6 ay max
sonra bu barca hemn gidiyor sebebide belli made in china ama creative orginal made ın dochland TOSHİBA
aynı entegre şimdi diyelim ki elinizde baska sebepten dolayı yanmıs bir mp4 var entegre sokme makınası bilen
bilir samsung entegreleri degiştirin mp4 unuz olur..