Mp4ler Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zomby3073
    zomby3073's avatar
    Erkek
    bende de bu fake sonylerden var gerçi benimkinde sony faln yazmıo ama zaten hepsi aynı b.k.benimkinde dosyaları atıyorum içinde usb:Sasdaf deişik buna benzer dosyalar çıkıo ve o dosyaları kullanamıyorum yani onları çalmıyor.1gb ama 512 bile bazen kullanamıorum.Bu iş başına gelip çözümüni yapan yada yapabilcek olan var mı?

"FeaR oF ThE DarK"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stringcompare
    stringcompare's avatar
    Erkek
    uzun hikaye ama www.s1mp3player.org işine çok yarayacak
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek
    a.q bende de var bi tane aldik bi gaza gelip benim ki de 1gb ama 46 mb kullanabiliyorum aq program falan atiliyor icine dediler de bilmiyorum varmi ole bisey ..varsa nerden buluruz o programi ??

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    boşuna uğrasma elinde patlamış o mp4 hepsi bozuk onların

çocuktum,büyüdüm
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ben bunu almıştım 3 ay önce

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=84474&productid=bd61362

gayet memnunum fiyatida iyi samsung bellek kullanıyo kulaklıkda ses kalitesi süper araç kitindede öyle ama dışa verimde tizi fazla kaçırmışlar tavsiye ederim

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    militan_semi
    militan_semi's avatar
    Erkek

arkadaslar bu tum pm4 lerin kaderi sorunu merak ediyorsanız solıyım şimdi mp4 u acarsanız içinde samsung diyebir

entegre parca gorceksınız bu mp4 un hafızasıdır 512 veya 1 gb sarkı yuke cıkar zamn la bazen 1 ay bazen 6 ay max

sonra bu barca hemn gidiyor sebebide belli made in china ama creative orginal made  ın dochland TOSHİBA

aynı entegre şimdi diyelim ki elinizde baska sebepten dolayı yanmıs bir mp4 var entegre sokme makınası bilen

bilir samsung entegreleri degiştirin mp4 unuz olur..

IF YOUR CLUP S3M1XDL1N3 FOR M1L1T4N
Toplam Hit: 1143 Toplam Mesaj: 6