folder Tahribat.com Forumları
linefolder Web sitesi Güvenliği, DOS - DDOS Saldırıları...
linefolder Ms-Dostan İp Değiştirme Bilen Vrmı ?? Acil Yardımmm

Ms-Dostan İp Değiştirme Bilen Vrmı ?? Acil Yardımmm

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erciyes-38
    erciyes-38's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bir sitede okumuştum çalıştırdan adresini değiştirmeyi yazıyodu acaba bunu bilene varmı benim aklımda var yapıyorum olmuyor

ms dos açıyorum

ipconfig/renew yazıyorum değiştirmiyor bunu bilen beline kuvvet bir cevap yazarsa memnun olurum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Abi bak anlatıyorum,ipconfig komutu bazı tcp/ıp yapılandırmalarını falan düzenler.Üç komut var işe yarar ama sadece bu üç komut işe yaramaz,önbelleği falanda boşaltacak,cookieleri sileceksin.Komutlar bunlar
    ipconfig /flushdns
    ipconfig /release
    ipconfig /renew
    Bunlar dediğim gibi sadece ip ve dns yapılandırmalarını düzenlerler,yani ip deiştirme gibi bi özelliği yoktur bu komutların ;) hide ip platinyum en iyisi ;)

:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    local ip değişir, net ip si öyle değişmez

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ACEVENTURA
    ACEVENTURA's avatar
    Erkek
    ipconfig /flushdns
    ipconfig /release
    ipconfig /renew

bunlar rapid için uygulanırmı peki limit olayını kaldırmak için modemi kapatım açmadan olurmu bildiğiniz birşey varmı

H.T.M.L How To Meet Ladies
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapansaru
    kapansaru's avatar
    Erkek
    Network'deki ip adresini değiştirebilirsin ama internettekini değiştiremezsin, internettekini değiştirmen için bağlantını kesmen 30 saniye sonra tekrar bağlanman gerekir, modemin usb ise bu şekilde yap modemin ethernet tipi modemse modeme giren telefon kablosunu çıkar 30 sn bekle sonra yine tak böylece başka bir ip alır, rapid limit için ise internet explorerdan araçlar internet seçenekleri ne gel ordan tanımlama bilgisini sil dosya sil çevrim dışı içeriği sil geçmişi sil yap, sonra rapide tekrar gir.

Var olan herşey, yok olmayı hak eder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bu komutlar tek başına bi işe yaramazlar,modemi çekmenize gerek yok ama.Web tarayıcısı pencerelerini kapatacaksınız,dosta bu komutları yazcaksınız,önbelleği ve cookieleri temizliceksiniz yani tarayıcı bilgilerini sıfırlayıp bu komutları uygularsanız olur ;) olmazsa bide hide ipyi çalıştırın oluyo ;) ben öyle yapıyorum genelde ;) ama hiç kablolarını ellemedim,ayrıca benim modemde reset tuşu yok :D

:)
Toplam Hit: 5991 Toplam Mesaj: 6