folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder MS Outlook 2013 Sorunsali (Mailler Gorunmuyor)

MS Outlook 2013 Sorunsali (Mailler Gorunmuyor)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Muridler, ilk kez outlook kullaniyorum msn uzantili mail adresimi kayit ettirdim fakat 29.12.2011 tarihinden sonraki mailler yok. Bunu nasil duzeltebilirim. Thunderbird kullanmistim birara onda hicbir sikinti olmadan mailler eslesmisti. 

Bir diger sorunumda su;

mustafa[at]turkishwat[]com uzantili mail adresim var. Bu linke gore ayarlarimi yaptim. 

http://yardim.erciyes.edu.tr/index.php?action=artikel&cat=17&id=94&artlang=tr

Test mail sirasinda hata veriyor. Sebebi ne olabilir? 

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek

web maile gir, orda verdiğin tarihten önce ki mailler var mı ona bak, eğer varsa ayarlarında pop3(pop3 kullanıyorsan eğer) ü açarken yani pop3 ü kullanmaya izin verdirirken bütün mailleri yada belirli bi tarihten sonraki mailleri göster diye bi seçenek vardır, en azından gmail de öyle.

2. sorun ise resim de giden posta sunucusun ayarlarından bahsetmemiş sanırım orda hata alıyorsundur. Resim 6 da ki yerden sanırım gelişmiş sekmesinde olucaktı. giden posta sunucusunu 587 olarak değiştir.

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Hotmailde ona benzer birsey vardi, yaptim. Birde Account Settings'ten test mail vs biseyler yaptim ve oldu. 

Ikinci problem icinde soyle birsey var, o ayarlarida yaptim fakat yinede test mail sirasinda hata olusuyor. Bunun baska sebebi olabilir mi?

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
Toplam Hit: 1069 Toplam Mesaj: 3