Ms Vc++

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek
    şimdi arkadaşlar bana ms vc++ görsel proğram hazırlana bili
    yormuş ms hangisi oluyor bende vc++ 6.0 var görsel nasil hazırlıya bilirim ben yani başladım öğrenmeye şimdili c öğreniyorum ben sadece görsel olara c++ builder duymuştum

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Her konuna cevap yetiştirir gibi olmak istemiyorum aslında ama,

Abi VC++, C++ programlarına gorsellık eklemek bırazcık daha dili kolaylastırmak ıcın kullanılan bır dil...

Delphi, VB vs gibi gorsel dilleri biraz biliyor ve yanında hatrı sayılır bir C++ bilgin varsa bu dili kullanabılırsın... Ama egerki C++ zaten bilmiyorsan VC++ sana hiçbirşey katmayacaktır...

Sen bırak bu sevdayı... Delphi öğren, ne biliyim başka birşey yap... C, C++, VC++ seni aşacak ( en azından şu an için konusuyorum ) diller... c gibi bir dili ögrenmek ıcın cok arastırmacı bır ruhun olmalı... Ki bu sende var gıbı gozukmuyor...

www.google.com ---> Search : Delphi nedir ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek
    şimdi ben delhpi bi ara merak salmıştım ama c kadar yetenekli deyil donanımdan fazla anlama bu belli ama yazılım konusunu çok sevrim tek hevesim de bu zaten c ögreniyorum bana delhpi biraz karısın geldi çözemedim Q basic bildigim için önceden c daha kolay geldi ama ben görselliği seviyorum tabi delhpide görsellik var bana arkadasım verastımalarımda vc++ görsellik varmı ben genelde derleyiciyi borland c++ kullandıgım için vc++ bilmiyorum eger olursa c++ den sonra c++ builder gececem vc++ görsellik konusunu sadece merak olarak sordum yani ben c\c++ daha rahat anlıyorum

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Abi bence once daha açık yazı yazmayı dene : )

Arada satır, noktalama işareti falan kullanırsan daha rahat anlarız... Zira bi bok anlamadım...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Microsoft Visual C++'da formdur şudur budur yaratabilmen için Mfcden yararlanman lazım yada apiler.C++ diline hakim olman lazım.Delphide Visual basicdeki gibi değil tarzı.Baştan sona kod yazıyorsun sırf görsellik için bile.Kastırır yani programlama tecrüben yoksa.Apilere yakın bir kullanım tarzı benimsendiği için.

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    görsellik deidğin olay c# delphi vbasic gibi değişik bişey hala ekrana merhaba dünya yazdıramadım ama :D
Toplam Hit: 1999 Toplam Mesaj: 6