folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder MS Wordde Versioning Ve Language Desteği?

MS Wordde Versioning Ve Language Desteği?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

1) Diyelim ki mesela CV yapıyoruz. Bunu çeşitli firmalara göndereceğiz.

Fakat örneğin web üzerine çalışan bir firmaya gönderirken web sitelerini üste almak istiyorum.

devlete çalışan bir kuruma gönderirken referanslarda tahribat.com gözüksün istemiyorum

Yada tanımadığım bir işyerine gönderirken şimdi çalıştığım firma görünmesin istiyorum.

Fakat ben bu dökümanı sürekli (iş arasam da aramasam da update ediyorum) ve güncellemek zor oluyor.

2) Yabancı firmalara gönderirken tamamen ingilizce olsun istiyorum (otomatik çeviri istemiyorum). Bu da yeniden bir kopya üzerinden çalışmak demek. Normalde asp.net de site yaparken mesela xml resource koyarız, ingilizcelerini xml de yazarız pratik bir şekilde istediğimiz kadar language olur.

Word gibi gelişmiş bir programın 12. versiyonunda bu iki basit özelliğin olmamasını garip karşıladım, ben mi bulamadım?

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Bunu makrolarla filan yaparsın belki. onun haricinde kendi içinde böyle bir özellik olduğunu zannetmiyorum.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Aklıma gelen en iyi çözüm: asp.net de yapmak alta da bi combobox bir de export butonu koymak istediğim version için

=)

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek

Makrolarla yapabileceğini düşünüyorum vbs biliyorsan zaten makroyu kolay yaparsın.

ve döküman , doküman diye yazılması dil bilgisi kurallarına uygun olmasını sağlar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

svn in webdav ozelliği var. o şekilde wordun her versiyonunu kendi üzerini değil de svnde versiyonunu  tutabilirsin.

istediğin versiyonuna da switch edebilirsin. onun dışında word un template ozelliği var. dışarıdan o template data vererek istediğini generate edebilirsin. 

ftw
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek

abi oturup yazmaktan başka çare yok gibi :)

cv de referans kısmınıda tek tuşla değiştirmek gerek başvuruya göre değişiyor referans işide.

sırıtma la.
Toplam Hit: 684 Toplam Mesaj: 6