folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Ms Xp Professional"Da Uzak Masaüstü Olayı

Ms Xp Professional"Da Uzak Masaüstü Olayı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    şirkette bir bilgisayar var, akşamları çok yatıyor bende dedim ki boş boş yatmasın özellikleri baya iyi 2 gb ram dual core filan işte. şirketteki bağlantı 2048'lik sınırsız. akşamları uzak masaüstü ile bu bilgisayara girip birşeyler indirmek istiyorum. eğer uzak masaüstü programları önerebilirseniz yada uzak masaüstünün nasıl olduğunu anlatırsanız seviririm...

. . .. . ... .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Kendi ipni sabitle,

Firmanın modeminden 3389. uncu portu kendi bilgisayarına yönlendir..

Bilgisayarım sağ tuş özellikler, uzak, uzakmasaüstünü etkinleştir de...

Firmanın ipsini öğrenmek için www.no-ip.com dan bi üzretsiz forwarding hizmeti al, o siteden ducip programı ile dinamik ipni dnse yönlendir firmanın.

daha sonra evdeki bilgisayarından mstsc yaz çalışıtıra, ipyi yada aldığın dnsi yaz tıkla bağlansın...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    www.logmein.com

bi üyelik aç.iki pc yi de ekle üyeliğe.ben böle yapıom şahsen ama renenin yöntemde iyi

... sorcerer & musket ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    bende crossloop diye çok güzel bir program buldum kullanımı çok basit şifreyi filan belirliyorsun. hazır halde bekliyorsun o şifreyle bağlanıyorlar filan fazla da yormuyor pcyi bakalım yarın akşam deneyeceğim artık

. . .. . ... .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    program güzel de 1024'lük internet çok kötü ya..

. . .. . ... .
Toplam Hit: 946 Toplam Mesaj: 5