Msconfig

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asd
    asd's avatar
    Erkek

İyi Akşamlar Arkadaşlar..

Bu bilgisayara levyeyle girmeden önce size danışayım dedim (:
    msconfig ayarlarından başlangıçta msn i kaldırıyorum onra tamam diyorum yeniden başlat diyorum. Pc açıldığı zaman yardımcı program yine açılıyor ve normal açılma durumuna dönün fln diyor. her pc açıldıgında o yardımcı program açılıyor. en kotusu de msn hala aktif bi şekilde pc açıldığında açılmakta. tam olarak ne yapacagımı sölicek biri varsa çok iyi olur. Şimdiden saolun.

SHMZ3A
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Normal açılış yapsın hiçbirşeyi kaldırma. (tabi sorunun sadece msn ile ilgiliyse)

Sonra msn i aç araçlardan windows başlatıldığında otomatik başlat seçeneğini kaldır.

Solak Cerrah
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ssemih
    ssemih's avatar
    Erkek

Aynı sorun bende de vardı çözememiştim.Kusura bakma kardeşim çözümünü bilimiyorum. Yalnız formatı yiyince düzeliyor tatbiki :D

Birşeyler ilk aşkımı hatırlatsa da son aşkım sendin asla anlamasan da...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

StartupRun programıyla Windows başlangıcındaki programları ayarlayabilirsiniz.Yüklemenize gerek kalmadan kullanabiliceğiniz bu küçük araç,şuana kadar gördüğüm başlangıç programlarını ayarlama araçlarından en kullanışlı olanıdır.

İndir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asd
    asd's avatar
    Erkek

Ya sorun sadece msn dııL bi sürü program wardı. İlk seferınde yaptıgım zaman hepsını ıptal ettım onlar acılmıor. dha sonra msn ın yenı surumunu kurdum ve tabı onu da ıptal etmeye calısıorm. ıptal edıorm pc acılınca o yardımcı program tekrar cıkıor boş bi kutucukla ona tıklayıp evet mı dicem bıLmıorm.. neyse bılen bırısı cıkar umarım dha yenı format attm 3 4 gun oluo :/

SHMZ3A
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

ilk degisiklik yaptiktan sonra reset attiginda sana sorar evet hayir diye tam hatirlamiyorum ama

sen o kutuyu isaretle evet de olmadi isaretle hayir de

dene bi zarari yok

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asd
    asd's avatar
    Erkek

Tamam sorunu cozdum eyw

SHMZ3A
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam msn in kendisinden kapatmak lazım yoksa olmaz gir seçeneklerden açılışta başlatma seçeneğini kaldır bir daha açılmaz bir o iki limewire zaten programdan kapatmadan kapanmıyor...

Toplam Hit: 1196 Toplam Mesaj: 8