Msconfig Ve Ben(Soup Opera Part2)
-
allahın belası norton..supervisor account'u unuttuğum için programı devredışı bırakamıyo ve daha kötüsü uninstall edemiyodum..dolayısıyla hack arşivindeki zip'leri açtığım anda yakalanıyodum...ii güzel baktım bu böyle olmucak önce winXP sp2 kurdum sonra msconfig/hizmetler'den symantec'e ait 7 açılış komutunu iptal ettim..sp2 olunca win açılışı donmadı ve şuan norton internet security ve auto detect'den kurtulmuş durumdayım...ancaaaaak!!! explorer sorunsuz çalışıyo,icq çalışıyo,yahoo messenger falan derken bide baktım msn çalışmıyo...şok!! msconfigden nortonları geriye aldım ve işin tuhafı msn şak diye bağlandı...şimdi yine nortonsuz bi oturum yaptım ve yine msn yok!!! komik değilmi? bu soruna ait bi çözümü yada tecrübesi olan varsa bi el atsın lütfen..
bide RnisNortonUninstaller diye bi olay var bende daha önce norton'u uninstall ettikten sonra registry girişlerini bile silmeyi başarmıştı ama şu durumda(normal uninstall yapamıyoken) programı kullansam dahada boka sarıcak pc biliyorum!! -
çözüm bulundu..tek cümle..''ben symantec kadar şerefsiz bi şirket daha görmedim'' bu kadar diorum yaani,,çözdüm hadiseyi ama harbi illallah dedirtti...
-
Çözüm Neymiş lan ?
-
çözüm : norton bütün registry girişleriniN MINA
-
Bu Nortonun şerefsizliğini değil kalitesinin bir göstergesi...
Eğer o antivirüsü sen şak die iptal edebilseydin, bir virüs içinde bu çocuk oyuncağı olurdu emin ol :)
Basit düşünmeyin böyle yaw.. Düşünsene sana gelen trojan önce antivirüsleri devre dışı bırakıp sonra çalışmaya başlıyormuş? Ne hissederdin?? Emin ol antivirüsüne o zaman basardın küfürü :)