MSDN Çeşitleri?
-
Merhaba arkadaşlar,
Bazı sitelerdeki paylaşımlarda şunlara benzer başlıklar oluyor: "Office 2013 Türkçe MSDN", "Windows 7 ve Türkçe MSDN", "Windows 8 MSDN"
Bunlar sadece ilgili işletim sistemi veya office için MSDN midir yoksa Visual Studio'yu da içeren MSDNler midir? Ben MSDN'yi kastederken Visual Studio ile ilgili MSDN'yi kastediyorum. Visual Studio ile ilgili Türkçe MSDN'yi nereden download edebilirim?
-
MSDN ile ilgili sanırım kafan karışmış? yada ben öyle algıladım.
O dediklerin akademisyen öğrencilerin ücretsiz olarak kullanması için geliştirilmiş MS uygulamalarıdır.
Okulda genelde bilgisayar ile ilgili bir bölümde okuyorsan sana verilen account ile giriş yapıp istediğini ücretsiz download edip kullanabilirsin.
Microsoft Developer Network (MSDN = Microsoftun genelde developer lar için geliştirdiği bilgi paylaşım platformudur.)
-
janni bunu yazdı
MSDN ile ilgili sanırım kafan karışmış? yada ben öyle algıladım.
O dediklerin akademisyen öğrencilerin ücretsiz olarak kullanması için geliştirilmiş MS uygulamalarıdır.
Okulda genelde bilgisayar ile ilgili bir bölümde okuyorsan sana verilen account ile giriş yapıp istediğini ücretsiz download edip kullanabilirsin.
Microsoft Developer Network (MSDN = Microsoftun genelde developer lar için geliştirdiği bilgi paylaşım platformudur.)
Sen iyice kafamı karıştırdın hocam, kısaca .NET için olanı nereden indireceğim?
-
Bana da lazım
-
Sen şimdi Visual stodio yumu istiyon? eğer öyle ise aşağıdakini indir 2012 biraz karışık geldi bana birde tr olarak kullanma zaten(benim görüşüm).
http://thepiratebay.ee/torrent/5494125/Microsoft.Visual.Studio.2010.Professional.x86-KOPiE
-
Hocam Windows 7 MSDN diye gördüklerin
MSDN'den download edilmiş windows 7 ler.
MSDN artık CD'yok zaten,
msdn.microsoft.com dan giriyorsun.
-
CoolerMaster bunu yazdı
Hocam Windows 7 MSDN diye gördüklerin
MSDN'den download edilmiş windows 7 ler.
MSDN artık CD'yok zaten,
msdn.microsoft.com dan giriyorsun.
Yani internet bağlantısına mecburuz ha, vay amk.
Sağol hocam.