MSI Dosyalarını Düzenlemek?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

benim bi msi dosyam var bunun içinde 5 tane dosya var onları silmem lazım ama msi dosyasını winrar ile acıyorum içindekini silemiyorum

makemsi diye dandik bi proğram var hata veriyo devamlı baska bi proğram yok mu arama motorlarında baktım forumlara baktım yok yokkk 

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

Sen yenisin galiba :)

Bilader konu açmanınbi adabı olduğunu gibi topic başlığını, konusunu açmanında bi adabı vardır. Karekter limiti olmasa varını yoğunu derdini sevincini konu başlığına yazardın herhalde :/

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Orca Programını bul hoca...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    noel_baba bunu yazdı:
    -----------------------------

Sen yenisin galiba :)

Bilader konu açmanınbi adabı olduğunu gibi topic başlığını, konusunu açmanında bi adabı vardır. Karekter limiti olmasa varını yoğunu derdini sevincini konu başlığına yazardın herhalde :/

-----------------------------
    merak etme hoca öğrenecekler yavaş yavaş :) nasıl konu açılır filan herşeyin bir acemiliği var değilmi? mazur görmek lazım

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
Toplam Hit: 1592 Toplam Mesaj: 4