MSI GX 630 VS ACER AS6930G-733G32MN
-
Merhaba arkadaşlar kaç zamandır MSI GX 630 Marka aleti araştırıp duruyordum. Şimdiye kadar pek kötü özelliklerine rastlamadım, kötü yorum da aldığını görmedim tabi her laptop gibi bi kaç eksiği olacaktır.Herneyse işte bugün biraz daha araştırırken şunu acerin bu aletini gördüm (ACER AS6930G-733G32MN) yani şimdiye kadar ki tüm hesaplarımı alt üst etti :( Şimdi size bu iki aletin özelliklerini karşılıklı olarak vereceğim. Ve sizden biliyorsanız bu iki aletin en ucuz fiyatını nerde bulabilirim. Ve ayrıca bu iki aletten seçiminizi neden belirterek söylemenizi istiyorum. Önemli dipnot (Lütfen seçiminizi AYRINTILI NEDEN göstererk söyleyiniz) şimdiden teşekkürler..
ACER AS6930G-733G32MNÜrün Özellikleri : Donanım Özellikleri Chip Seti Intel 965PM Chipset İşlemci / Hızı Core 2 Duo P7350 2 Ghz 3MB 1066MHz Ekran Özelliği 16 " / 1920 x 1080 WXGA Ekran Kartı Nvidia® GeForce 9600M GT DirectX 10 Sistem Belleği 3072MB Sabit Disk Kapasitesi 320GB 5400RPM 8MB Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı Klavye TR/Q Kablosuz İletişim Wireless 802.11b/g Bluetooth Özelliği Yok USB (Adet) ? 3 FireWire Yok 10/100 Ethernet Var Pil Ömrü (Saat) 2,5 Ağırlık 3.4 Paket İçeriği Notebook Şimdi arkadaşlar bu alette bluetoot yok ve ayrıca ağırlığına dikkat edin baya bi ağır çünkü 3.4 :|
Bu alete kendi düşüncelerim olarak
+320 GB HDD
+Intel işlemci
+16'' ekran
+Parmak izi okuyucusu
-Bluetooth yok
-firewire yok
-s-out yok
felan filan...
MSI GX630
Ürün Özellikleri : Donanım Özellikleri Chip Seti NVIDIA İşlemci / Hızı AMD Turion X2 ZM-80 2.1GHz Ekran Özelliği 15.4" / 1280 x 800 / WXGA Ekran Kartı Nvidia® GeForce 9600M GT DirectX 10 Sistem Belleği 4096MB Sabit Disk Kapasitesi 250GB 5400RPM 8MB Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı Klavye TR/Q Kablosuz İletişim Wireless 802.11b/g Bluetooth Özelliği Var USB (Adet) ? 3 FireWire Var 10/100 Ethernet Var Pil Ömrü (Saat) 3 Ağırlık 2.7 Paket İçeriği Notebook+Çanta+Mouse İşte bu alete bitiyordum şu ana kadar. Alette deli özellikler var bakın yazayım + ve - olarak
+Amd işlemci olması :)
+Üstündeki Eko ve Turbo tuşu sayesinde anında Overclock (yanlış okumuyorsunuz) ve anında pil tasarrufu
+4gb ram
+Bluetooth firewall e-sata çıkışları mevcut
- Valla eksi olarak bişey göremedim ben :|
Teknofiyat.com Fiyat analizine göre
Firma Ürün Bilgisi Fiyat ($) Fiyat (YTL*)
ACER AS6930G-733G32MN C2 2.0 3G 320 16 VSTP 9600GT NTBACR0006931 1089.00 2197.38
Ürün Bilgisi Fiyat ($) Fiyat (YTL*)
MSI GX630 999.06 1945.05Buyrun Yorumlarınızı bekliyorum.
-
Ya şu ilk mesaj editi açın ya :|
Acerin resmi gözükmemiş afedersiniz arkadaşlar buyrun resmin linki bu
-
Bu Iki Markayi Almam.. Sen ozelligine aldaniyorsun dostum, toshiba,dell,lenovo varken bunlardan laptop alinmaz .. biraz daha arastir.. acer teknik servisi 0 birkere ve forumlara dikkat edersen genel bi kac sorunu mevcut.. msi da bilemicem... arastir .
-
1900-2000 ytl yi gözden cıkardıysan toshiba ve dell in çok ii modelleri var.hp tavsiye etmem.eğer illa da bu ikisinden biri diosan..acer 5930 yeni bi model araştır derim..MSI zaten..yani..acer..ayrıca ben de acer kullanıorum..bir kere servs kulandım..sorun cıkmadı..garanti kapsamına bile girmezken yaptılar yani..:D
-
Ben de acer kullanıyorum,garantide herhangi bir sorun görmedim.Ama gören arkadaşlar varsa bişey diyemem tabii.Ben acer'dan gayet memnunum
-
ben olsam msi alırdım.. acer nedense düşük kaliteyi andırıyor bana.. kullandığım bi kaç acer ürünlerinden herhalde.. sonuçta laptop alıyorsun.. pil ömrü ve taşınabilirlik önemli.. ama sen dersen ki yok ben taşımıcam o zaman acer alınır.. ekran çözünürlüğü yeter.. full hd çünkü.. :) yine de sen bilirsin.. amd turion x2 ler çok kalite benim gözlemimde.. intelin yeri ayrı :)