folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Msi Katana 17 B13v FPS SORUNU

Msi Katana 17 B13v FPS SORUNU

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

arkdaşalar 1 senedir kullandığım msi katana 17 b13v dizi üstü bilgisayarında fps sorunu var anlamış değilim bir türlüde çözemedim tam performansı vermiyor  knight onlinede bile 45 50 fps alıyorum takılıyor

bazı oyunlarda fps cok düşük call of duty vs nasıl çözüceğimi bulamadım sanki ayarları kapalı da perfomans vermiyormuş gibi

Break Dance Bboy MaxeL
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    MaxeL bunu yazdı

arkdaşalar 1 senedir kullandığım msi katana 17 b13v dizi üstü bilgisayarında fps sorunu var anlamış değilim bir türlüde çözemedim tam performansı vermiyor  knight onlinede bile 45 50 fps alıyorum takılıyor

bazı oyunlarda fps cok düşük call of duty vs nasıl çözüceğimi bulamadım sanki ayarları kapalı da perfomans vermiyormuş gibi

termal bakım yaptır gpu z cpu z ile sıcaklık değerlerine hotspot degeri normal çalışmada 50  uzeribde ise oynlarda 80 90 çıkar

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek
    EcHoLL bunu yazdı
    MaxeL bunu yazdı

termal bakım yaptır gpu z cpu z ile sıcaklık değerlerine hotspot degeri normal çalışmada 50  uzeribde ise oynlarda 80 90 çıkar

sıcaklarda problem oldunu zannetmiyorum hocam ya knight onlinede fps 40 50 nerdeyse saçma sekilde S: 

Break Dance Bboy MaxeL
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    MaxeL bunu yazdı
    EcHoLL bunu yazdı
    MaxeL bunu yazdı

sıcaklarda problem oldunu zannetmiyorum hocam ya knight onlinede fps 40 50 nerdeyse saçma sekilde S: 

zannetme test et o programlar ile

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

İş laptoplara gelince alakasız bir performans ayarı olabiliyor. Saçma bir prfoile geçmesi gerekebiliyor ve bu geçişle yine windowsun kendi performans profilleriyle çakışma yapabiliyor. 

Adaptör takılıyken bu profilleri performans moduna geçirmeye çalış. Asusda bunun için bir uygulaması vardı MSIda da illaki vardır. windows güç profillerinide ultra ya da performansa al. Windows güç Tasarrufunu kapat.

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kernel_Panic
    Kernel_Panic's avatar
    Erkek
    MaxeL bunu yazdı

EcHoLL hocamın bahsettiği gibi HWInfo, GPU-Z gibi programlarla ekran kartının hotspot ve gpu sıcaklıklara bakmakta fayda var sistem boşta Idle durumdaylen aşırı ısınma gibi durum var mı kontrol et. Sonra Windowsun Güç modunu da bir kontrol et. Pil Tasarrufu | Dengeli | Yüksek Performans gibi profiller var varsayılan olarak Windows 11'de. Prize takılıyken her zaman yüksek performans aktif olsun. Oyun oynayacağın zaman kullandığın notebook markasının utility yazılımıyla ekran kartının daha yüksek frekansta çalışması için gpu overclock, boost tweak açma kısmı olabilir Asus Rog, Lenovo Legionda var MSI kendi yazılımını kullanıyordur bakabilirsin.

Kernel_Panic tarafından 24/Ağu/25 03:20 tarihinde düzenlenmiştir

Hvor ulvens ører er, er ulvens tenner nær...
Toplam Hit: 529 Toplam Mesaj: 6
msi katana 17 b13v