MSI Laptop Değişimi Hakkında !!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

hocalar günaydın. Temmuz ayında bi siteden MSI marka laptop aldım. Laptop bana geldiğinde touchpad'i bozuk olarak geldi ve ben ilk 15 gün bunun farkına varamadım. Sonrasında istanbuldaki MSI Servisine gönderdim. Adamlar ürünü incelediler ve değişim raporunu hazırladılar geçen hafta. Satın aldığım internet sitesine gönderdiler ama Başlıkta yazan seri no ile içerikteki seri no tutmadığı için bende siteye mesaj attım. Bakın durum bu adam yanlış mesaj atmış dedim. Adamlarda haklısınız birde şaşırdık dediler ve ben gerekli bilgileri onlara gönderdim adamlarda pazartesi bize yeni mail atıcaklar dediler.

Sonrasında benim bilgisayarım stoklarında kalmamış ve bana başka bir ürün seçmemi söylediler ama ben kendi bilgisayarımdan almak istiyorum dedi ve bana stokta bulunma tarihini söylermisiniz dedim. Buraya kadar herşey iyi ama adamlar daha öncesinde " Başka bir bilgisayar seçerseniz aradaki fark hesaplanır ve farkı ödediğiniz zaman size kargolarız " dediler.

Şimdi ben kendi bilgisayarımı temuz/23te 3.249TLye satın aldım. kaç dolar olduğunu hatırlamıyorum ama dolar kuru ile bu fiyata denk geliyodu.

Şimdi dolar 2.86 lira. Yani fiyatta oynamalar olucak. Adamlara fiyat düşmüşsede çıkmışsada aradaki farkı istemiyorum hiç bir şekilde. Bana sadece bilgisayarımı verin dedim.

Örnek olarak bilgisayarın şuanki fiyatı 3500 lira ise benden aradaki 251 liralık farkı alırlar mı ? 

Benden bu durumda 1 lira dahi isteyebilirler mi ?

Yada 3000 lira olmuşsa ben hiç bir şekilde 249 lirayı istemiyorum. Bana şu bilgisayarı versinler işime bakayım.

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

Şimdide MSI marka bilgisayarınızın stoklara girmesi kesinlikle beklenmemektedir. başka bir ürün seçin yada para iadesi yapalım diyolar.

Aklıma parayı geri almak daha mantıklı geldi. Sizin düşünceleriniz nedir  ??

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Erkek

dolar kuru üzerinden değil de senin verdiğin tl üzerinden verirlerse paranı al daha iyi.

Ne zaman birşey öğrenmek istesem, Birden Vaktim Kalmıyor ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    DuPi bunu yazdı

dolar kuru üzerinden değil de senin verdiğin tl üzerinden verirlerse paranı al daha iyi.

az önce işte 3.249 TL borcumuz var size dediler. Ya başka bi ürün seçin yada para iadesi yapıcaz dedi.

Edit: 0-3500 lira arası iyi bir monster yada MSI marka bilgisayar önerisi yaparmısınız ? 

İstediğim özellikler :

4. Nesil i7 4720i  islemci

8gb ddr3 1600mhz ram

Nvidia gtx950m 2 gb ekrankarti

17.3 inch 1920x1080 ekran

1tb 7200rpm hdd

Şu özelliklerde bir bilgisayar önerisi yaparsanız sevirim :)

GodKlaus tarafından 14/Kas/15 12:39 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 890 Toplam Mesaj: 4
msi değişim fiyat farkı