folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Msi Vr 320 Laptopa Xp Kurulmuyor!!! Acil Yardım

Msi Vr 320 Laptopa Xp Kurulmuyor!!! Acil Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    babybash22
    babybash22's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar. 3 ay önce msi vr 320 laptop aldım ve sorunlar peşimi bırakmadı. 3 kez garantiye gitti geldi ve en sonunda bana sıfırını verdiler. daha önceki sorunlarımdan bi tanesini yine yaşamaktayım. işletim sistemi açılmıyor da kurulmuyorda. sıfırını alalı daha 2 gün oldu ve yine aynı sorunla karşı karşıyayım. ne xp kurabiliyorum nede vista. xp yazısı geçiyor geçiyor başka bi işlem yapmıyor. şuan makinaya deneme amaçlı pardus kurdum ve makina açıldı. tekrar xp kurmak istediğimde yine aynı şeyi yapıyor. ne yapmam gerektiğini bilen varmı şuan aklıma hiç bi ihtimal gelmiyor.. yardımcı olursanz cok sevinirim.. bu arada daha önceki makinada bu problem meydana geldiğinde arıza tespit formuna anakart değişti die yazılmış bilgilerinize..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hacı yeni laptoplarda repair var ilk açılırken yazar ekranda repair F12 falan gibi orda yazan tuşa bas o otomatik olarak yükler de inş pardus kurarken hdd deki repair bölümünüde silmemişsindir

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Servise kurdur. Belki sistemin bilmediğin bir ayrıntısı vardır...

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

bende msi vr 330x kullanıyorum sanırım hemen hemen aynı pek fark yok
    hep aynı cd ile mi kumaya çalışıyon ? farklı xp sp2 cdleri denedin mi ?

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    babybash22
    babybash22's avatar
    Erkek

walla ne denediysem olmadı ama kapatıp 1-2 saat bekledim ve şuan xp de kuruldu ... yinede hiç memnun değilim ve herkese tavsiyem aynıdır. kesinlikle msi almayın. bugune kadar kullandıgım en dandik marka.. saygılar

Toplam Hit: 1390 Toplam Mesaj: 5