MSI VR320 Laptop Parçalarını Satacağım Bilen Bi Arkadaş Fiyat Çıkartabilirmi.
-
Arkadaşlar Bilgisayarın hala garantisi vardır. Yalnız garantilikden çıktı arkadaş ekrana bi vurdu gitti bilgisayar :)
Ekranı yerinden söktüm kasası hala sağlam bi sorun yok
Sadece Üniversite 4. Yılda TEz yazılmak amacıyla alında zate 600 milyonluk bi laptop du :)
Şu andaki fiyatı 480 YTL felan
Temiz DVD writer 2 defa bilemedin 3 defa kullanıldı
Hapörlörleri monitör önünden söktüm isteyene yollayabilirim bile ama kabloların ucundaki aparatı yok :) belki vardır ama ana kaartın üzerindedir oraya kadar sökmedim bilgisayarı...Ekranı KIRIK atıldı, Açma kapama bölümü altındaki entegre kırık Açıp kapatamıyorum entegreyide sorun bulamadım olsa dışarıdan bi monitör alıp ben kullanacam ama yok bilen bulan olursa satmayadabilirim.
Eğer bunları hepsi satılmaz parçalamayı düşünmüyorum. Bu işlerle uğraşan donanımcı arkadaşlar fiyat çıkartabilirmi.
--------------------------------
1adet batarya 3 saat pil ömrü
-----------------------------------------------------------------------------
1gb + 512 toplam 1,5 gb Veriteach mı ne zıkkımsa galiba 667Mhz RAM
---------------------------------------
---------------------------------------------------
Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı Temiz sorunu yok
----------------------------------------------------------------------------------------------
Klavye TR/Q Temiz hiç bir sorunu yok
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kablosuz İletişim Wireless 802.11b/g Bu ayrı olarak satılıyomu bilen varmı ? Yoksa ana kart üzerindemi
Kasa içinden sökülüyomu eğer öyleyse kendime alacam yok sökülmüyo diyosanız ana kartı alacak bi mürid varsa ona gider :)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ana KArtda olan özellikler galiba bunlar
İşlemci Tipi Intel Celeron
Chip Seti ATI RC410ME
İşlemci / Hızı Celeron 1.6 Ghz 1MB 533MHzEkran Kartı Paylaşımlı 128MB
Ses Kartı Tümleşik
Bluetooth Özelliği Yok
Infrared Yok
Pcmcia var
USB (Adet) ? 3
FireWire Var
Seri Port Yok
Paralel Port Yok
S-Video (TV-Out) Yok
Fax Modem Var
10/100 Ethernet Var----------------------------------------
-
son kullanıcılara satman çok zor.laptop'da upgrade olayına kimse yaklaşmıyor.sistem zaten eski celeron'dan sonra pentiumuydu,dual core'uydu,core2duosuydu,montevinasıydı bir sürü işlemci çıktı.ancak 2.el oem alan yerlere satarsın ama muhtemelen 80 liraya okutabilirsin.çünkü bu sistemin mevcut bir müşteri potansiyeli yoktur.ancak atıyorum ram'i eksik olan biri varsa o tarz alıcılara satabilirsin..
ayrıca kablosuz hedesi çipsetin üzerine entegrelidir. ayrı satamazsın
-
eyvallah kardeşim o zaman satmak yerine :) bi monitor e entegre edeyim ben bunu
bunun açma kapma entegresini nasıl bulacam ben yaa orası kırılırmı bi yerin yaaaa of of :)