folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Msk2000 Güvenlik Kamerası Kartı

Msk2000 Güvenlik Kamerası Kartı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Ya msk2000 güvenlik kartı var sistemde, karta 4 farklı güvenlik kamerası bağlı...

Bu zıkkımın programını kurduğunda hata veriyor, Crack yada kurulum işlemi nasıl acaba kuran birlen varmı?

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

kart kopya olabilir mi hocam

cok uzman degilim o konuda ama o dalgalari oldugunu biliyorum

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Kart bu makinada daha önce calışıyordu, sistem formatlanınca gitti, şimdide kurulum için bi prosedür gerekiyor ama bunu daha önce kuran varsa ondan sordum...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

hocam sorunu cozdugunde bos zamaninda nasil cozdugunu yazarsan.

merak ettim, birgun karsimiza cikar belki..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek
    demirci bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam sorunu cozdugunde bos zamaninda nasil cozdugunu yazarsan.

merak ettim, birgun karsimiza cikar belki..

Hocam walla daha önce kuran birisi lazım ki programı nası çalıştıracaz sölesin :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek
    valla 2 senedir güvenlik sistemleri üzerine kurulum ve satış yapıyorum ilk defa öle bir kart ismi duydum. kartın cip setini söylersen gerekli programda sana yardım edebilirim. Birde www.hanelektronik.com da forumdaki 4 kanal dvr ların programlarını denersen belki uyabilir

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek

ManiakRhifat bunu yazdı:
    valla 2 senedir güvenlik sistemleri üzerine kurulum ve satış yapıyorum ilk defa öle bir kart ismi duydum. kartın cip setini söylersen gerekli programda sana yardım edebilirim. Birde www.hanelektronik.com da forumdaki 4 kanal dvr ların programlarını denersen belki uyabilir

Sorunu çözmüştüm çözemeyenler için yazıyım :)

Program aslında msk değilmiş, türkün teki tekel oluşturabilmek için driverını ve setupunu değiştirmiş, orjinali pico2000

hanelektronikteki piko2000 oluyor fakat, güvenlik kartı anakart seçtiğinden dolayı ilk makinada calışmamış, anakartı değiştirince sorun gitti...

hanelektroniğin sitesindeki pico2000 sorunsuz calışıyor... 

Toplam Hit: 1646 Toplam Mesaj: 7