Msk2000 Güvenlik Kamerası Kartı
-
Ya msk2000 güvenlik kartı var sistemde, karta 4 farklı güvenlik kamerası bağlı...
Bu zıkkımın programını kurduğunda hata veriyor, Crack yada kurulum işlemi nasıl acaba kuran birlen varmı?
-
kart kopya olabilir mi hocam
cok uzman degilim o konuda ama o dalgalari oldugunu biliyorum
-
Kart bu makinada daha önce calışıyordu, sistem formatlanınca gitti, şimdide kurulum için bi prosedür gerekiyor ama bunu daha önce kuran varsa ondan sordum...
-
hocam sorunu cozdugunde bos zamaninda nasil cozdugunu yazarsan.
merak ettim, birgun karsimiza cikar belki..
-
demirci bunu yazdı:
-----------------------------hocam sorunu cozdugunde bos zamaninda nasil cozdugunu yazarsan.
merak ettim, birgun karsimiza cikar belki..
-----------------------------
Hocam walla daha önce kuran birisi lazım ki programı nası çalıştıracaz sölesin :)
-
valla 2 senedir güvenlik sistemleri üzerine kurulum ve satış yapıyorum ilk defa öle bir kart ismi duydum. kartın cip setini söylersen gerekli programda sana yardım edebilirim. Birde www.hanelektronik.com da forumdaki 4 kanal dvr ların programlarını denersen belki uyabilir
-
ManiakRhifat bunu yazdı:
-----------------------------
valla 2 senedir güvenlik sistemleri üzerine kurulum ve satış yapıyorum ilk defa öle bir kart ismi duydum. kartın cip setini söylersen gerekli programda sana yardım edebilirim. Birde www.hanelektronik.com da forumdaki 4 kanal dvr ların programlarını denersen belki uyabilir
-----------------------------Sorunu çözmüştüm çözemeyenler için yazıyım :)
Program aslında msk değilmiş, türkün teki tekel oluşturabilmek için driverını ve setupunu değiştirmiş, orjinali pico2000
hanelektronikteki piko2000 oluyor fakat, güvenlik kartı anakart seçtiğinden dolayı ilk makinada calışmamış, anakartı değiştirince sorun gitti...
hanelektroniğin sitesindeki pico2000 sorunsuz calışıyor...