MSN & İCQ Snifferdan Korunma !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydin
    maydin's avatar
    Erkek
    İcq Msn gibi bir Anında mesajlaşma programıdır ve MSN den cok cok yıllar önce bu kullanılırdı eskiler icq yu bilirler bir vazgeçilmezdi !

Search seçenegi sayesinde istediginiz ülkeden milyonlarca icq kullanıcıyla görüşebilir konuşup kaynaşabilirsiniz. Ücretsizdir kesinlikle kısıtlama yoktur. Türkçe dil destegi mevcuttur.MSN'de yaptıgınız herşeyi icq'dada fazlasıyla yapabilirsiniz. Görüntülü ve sesli görüşme anında mesajlaşma not bırakma Grup gibi.

Neden İCQ:
    Ben herseyden önce güvenlik için kullanıyorum. MSN gibi konuşmalarınızı Loglamaz birinin sizin konuşmalarınızı izlemesini istemezsiniz sanırım. Ama microsoft bütün konuşmalarınızı logluyor ve birgün yanlışbir iş yaparsanız mahkemede MSN logları karşınıza cıkabilir. Tabii siz kafanızdan biz bunları inkar ederiz dersiniz ama inkar etmeniz hakimin kanaatini biraz daha olumsuz yönde etkiler o kadar ! Haa benim bu tarz bir işim yok diyorsanız bile birilerinin sizin konuşmasını izlemesi nerden baksanız rahatsızlık verici bir şey !Microsoft türkiye TC ile bir protokol imzaladı yakın zamanda belki duymuşsunuzdur.Bu protokol sayesinde artık loglarınız birer delil sayılacak.

İcq da bu durum yokmu ? Hayır yok neden rünkü İCQ P2P bağlanır. Kısacası Siz ve karsınızdaki kişi arasında belirli portlardan veri alışverişi yapılır sadece. Arada bir üçüncü kişi yoktur ? Bu yüzden İCQ güvenlidir, Bu yüzden bütün RUS'lar sadece İcq kullanırlar.Ve hiçbirinin MSN adresi yoktur.Aslında İcq danda güvenlisi İRC serverlardır ama bu derece güvenlige gerek duyacak bir iş yapsanız bunları bileceginizi farzettigim için bu konuya girmiyorum.

Peki ben MSN'den vazgeçemiyorum Bütün arkadaşlarım orda derseniz ne yapacaksınız ? O zaman Simplite Kullanacaksınız.

SİMPLİTE
    Simplite bir Kriptolama programıdır. Programın işe yaraması için karşılıklı olarak iki taraftada kurulu olması gerekir.256 512 1024 ve 4096 bit aralıklarında istedigniz düzeyde şifreleme yapar ve bu size özel bir Key oluşturur. Bu key'in Kırılması Dünya üzerindeki bilgisayarlarla mümkün deildir 64 bit'i bile kırmak bir pc için milyarlarca kombinasyon demektir ki Dünyanın En ünlü Hacker'ı Kewin Mitnick 64 bit bir dökümanı okumak için Amerikadaki tüm üniversite bilgisayarlarını birbirine Local olarak bağlamış ve saatler sonra çözebilmişti ! Şu anda 512 bit i kırmak mümkün gözükmüyor. siz gene işi abartıp 4096 yı kullanabilirsiniz

Yazışmalarınız Kriptolanır ve karşı tarafa gönderilir. Karşı taraf Kriptloları sizin keyinizleçözer ve okur.

Hangi Programlarda Kullanabilirim bunu. MSN İCQ JABBER AİM AOL YAHOO MESSENGER

Size icq nun Türkçe Sürümünü ve Simplite'ın Download Linklerini burada verecegim. Kolay gelsin.

Alıntı:
    SİMPLİTE
    MSN YAHOO vb. IM programlarınızda yazdıklarımız başkaları tarafından okunamasın diyorsanız

www.SecWay.fr
    Sevway tarafından geliştirilen SIMP programıdır. Program kısaca IM programlarını kullanarak yaptığınız konuşmaların, şifrelenerek güvenli hale getirilmesini sağlayan, çift yönlü çalışan bir kriptolama eklentisidir diye tanımlanabilir. Kurulumu ve kullanımı çok basit olan bu programı web sitesinden temin edebilirsiniz. Yazışmalarınızın kriptolanması için programın her iki tarafta da kurulu olması gerekiyor. İki tarafta kurduktan sonra “Public Key” ler karşlıklı olarak alınmakta ve daha sonraki yazışmalarınızda otomatik olarak şifrelenmektedir. Karşı tarafta kurulu değilse yazılar “kırmızı” kurulu ise “yeşil” renkte çıkmaktadır.MSN messengeriniz açıkken proğramı kurun soyadı -adı gibi bölümlere kendi MSN bilgilerinizi giriyorsunuz. Kaliteli bir MSN güvenliği
    Güle Güle kullanın !

İnndir

DENEYİM: Ben bu programın calıştıgına tam olarak inanmak için birisinin bilgisayarına girdim. Ben onun konuşma loglarını alabiliyorum İkimizdede şimppro yüklüydü konuşmalarımız Anlamsız karakterler olarak gözüküyordu : ) İşte o gün bu gündür kullanıyorum gönül rahatlıgı ile !
    ---------------------------------

Türkçe İcq 2003b İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

----------------------------------------------
    İCQ ELİTE TURK 4.1 FULL TURKÇE

My icq: 272722

İmza yerine parmak basmayı tercih ediyorum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Bende böle bişi arıyodum sağol hacı baya güzelmiş :) Bende bi araştırma yaptım SimpPro serial buldum Name: www.serials.ws Company: www.serials.ws Serial: IS7TPWJ4Y6XWWPKCW2F6WQ1YA alın deneyin ben full pro yaptım bile :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

bulutbey bunu yazdı:
    -----------------------------
    zaten kanunlara aykırı bişey yaparsanız konuşmaların kriptosu çözülür en kötü ihtimalle şirkete belge felan gönderirler kriptoların çözümünü isterler onlarda verir

davayı 1 ay uzatmıs olur başka bi boka yaramaz

Evet dediğinde haklısın sonuçta buna güvenerek kanunsuz işlem yapanları her ne suretle olsun bulurlar burdanda bilmeyen arkadaşlara duyurulur bunu şahsen benim kullanmamdaki amaç birazcık james bond oynamak yada ne bilim macera yaşamak gibi bişey olur :D 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Böyle taklalara hiç gerek yok, jabber kullanın, sunucu SSL destekliyor ve kimse tarafından loglanamaz.. Ayrıca kendi jabber sunucunuzu da açabilirsiniz. Bununla beraber PGP ile veri şifreleyeyip gönderebilirsiniz, neredeyse tüm clientler bu desteği veriyor, ek bir uğraşa gerek yok..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek
    a4'e katiliyorum, + böyle konularda bunun gibi open source olmayan programlara güvenilmez.

# Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Jabber işini açıklarmısınız nasıl bişey merak ettimde
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydin
    maydin's avatar
    Erkek

bulutbey bunu yazdı:
    zaten kanunlara aykırı bişey yaparsanız konuşmaların kriptosu çözülür en kötü ihtimalle şirkete belge felan gönderirler kriptoların çözümünü isterler onlarda verir

davayı 1 ay uzatmıs olur başka bi boka yaramaz

Kıramazlar KEY ler rastgele veriliyor. İStedigin an KEY i degiştirebiliyorsun Adamlar RAR şifresini kıramıyorlar yaa ben iki sene yattım bana sorun siz onları.Rahat Rahat Takılın heç bişey olmaz

My icq: 272722 Allahına kadar icq diyorum MSN'e Kafam girsin amkk

İmza yerine parmak basmayı tercih ediyorum
Toplam Hit: 11797 Toplam Mesaj: 7