Msn

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seddo200402
    seddo200402's avatar
    Erkek

msn de beni engelleyenleri nasıl öğrenebiliriz ya arkadaşlar biliorum daha önce muhabbeti geçmişti ama ben unuttum.......................

I DONT WANNA KNOW İF YOU PLAY ME:(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    psYCho
    psYCho's avatar
    Erkek
    araçlar-seçenekler-gizlilik orda yazan isimlere sağ tuş yıkla sil yazısı aktif olanlar seni engellemiştir..

Old psYCho.. Now B-Rk..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniffer
    sniffer's avatar
    Erkek

Msn Control

msn de sizi silenleri ve sizi engelleyenleri görebileceğiniz kücük ve basarılı bir program..

not= test ettim herhangi bir sunucuya bağlanıp mSn Sifrenizi göndermiyor.Direkt olarak hotmail sunucusuna bağlanıyor..

download link edit: o program virüslü olduğu için editlenmiştir!

Internet / Web
          msn    walla  kardeş çok guzel bır yere koymuşsun helal olsun olum bunu yerı burasımı lan bır daha olmasın bak sana guzel program verıyorum ındır bunu bak hadi kolay geleeeee

Kral yokken azar soytarılar Kral yokken reis olur çakallar Ayrılık bir yere kadar Kral gelince Köpekler Ayağa kalkar [ir2] kardeşimize ait.....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek
    firüslümüymüs ulee

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniffer
    sniffer's avatar
    Erkek
    arkadaşlarım kusura bakmayın gerçekten oyle bır nıyetım yok tu ama ben yıne bakayım bende vurus olmadı dıyor ben program verırken herşeyını taratırım br daha bakayım  kusura bakmayın gerçekten bu benım hatam sızlerden ozur dılıyuorum bır daha bu hata olmuyacak

Kral yokken azar soytarılar Kral yokken reis olur çakallar Ayrılık bir yere kadar Kral gelince Köpekler Ayağa kalkar [ir2] kardeşimize ait.....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek
    kabus bunu yazdı:

firüslümüymüs ulee

bizden kaçarmı abi :)

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
Toplam Hit: 12071 Toplam Mesaj: 6