Msn 2011 Yükleme Sorunu / Yükleme Dosyası Varmı?
-
arkadaşımın vistası var msn2011 i yükleyeceğim ama sp2 (vista) ve bir güncelleme daha istedi bütün güncellemeleri aldım sp2 yüklenmedi msn doğal olarak kurulmadı
direkt 2011 yükleme dosyası elinde olan varmı?
-
evet arkadaşa msn 2011 i yüklyeyemedim hiç bir türlü :)
kendi pc me 2011 yükledim kaldıramadım düz dünya hata aldım :) gece yarısı 2011 i çalıştırdım ve kaldrırdım
şimdi diğer sorun 2009 u kuramıyorum kuruyorum msn oturum açamıyor :) aslında bsaşından beri sorun oydu 1 kere başıma geldi sistemi geri yüklemiştim çalıştı
şimdi sistem geri yüklemede felç :)
sorunu tam çözünce çözümü yazacağım çöszüme çok yakınım hissediyorum bir insan 2 gündür günde 5 saat msn le uğraşırmı :)
bugünde olmazsa format atacam :)
-
yav benim msn de donuyor bi yardım edin :(
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşımın vistası var msn2011 i yükleyeceğim ama sp2 (vista) ve bir güncelleme daha istedi bütün güncellemeleri aldım sp2 yüklenmedi msn doğal olarak kurulmadı
Windows Live Essentials (Messenger) 2011 – Turkish (full)http://g.live.com/1rewlive4-all/tr/wlsetup-all.exe
210 MB
-
Helyum bunu yazdı:
yav benim msn de donuyor bi yardım edin :(
msn nin altında cıkan reklamları kapat. -
neonell bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
Windows Live Essentials (Messenger) 2011 – Turkish (full)http://g.live.com/1rewlive4-all/tr/wlsetup-all.exe
210 MB
-----------------------------kurulum dosyasını buldum dün oda işe yaramadı :))
2009 a geri dönemecem 2011 kalkmadı zor kaldırdım :) (zap messenger 2011 de yetersiz kalıyor)
2009 u kuracam kurdumda hata veriyo (kuruyor oturum açmıyor sistem geçici çalışmıyor diyo)
okumadığım döküman kalymadı :)
akşam wl ile kurup onarma çekecem düzelecek inşallah :D
-
registry nin içinde kurulum ve kaldırma bilgisi olacak, onu sil, o zaman sorunsuz kurarsın, çünkü sen kaldırsan bile registry da uninstal girdisi kalıyor, baska alt bi sürüm kurmak istediğinde kurdurmuyor.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstal
burdaki girdilerde msn yi bul sil
-
evet olay tamamdır :)
yeniden dene diyorsa msn açmıyorsa yada 2011 i kaldıracaksanız yada dosya hatası var onaraksanız lafım size :)
C:\Program Files\Windows Live\install/ e girin wlarpı çalıştırın 2011 msni kaldırın tam ve güvenli kaldırır :) inanamazsınız ama öyle :D
sonra msn 2009 un nromal yükleyicisini çalıştırın (sessiz kurulum felan değil normali )
http://hotfile.com/dl/113396808/2abc471/wlsetup-custom.exe.html
sonra krulumu yapın
sürüm güncelleme hatası alanlar uyumlulun win 2000yapınca düzelir
ama cam çalışmıyo şimdi :D -
nromal kurulumu zap messengerla kaldırınca (önceknin temel prçacıkları durduğunu hesap ettim)
katılımsızı kurunca
cam olayıda çözüldü vatan saolsun :)
2 yıldır çözemediğim bir durum var sürümler farklı olanca arkadaşımın camı mor gösteriyo neden? bilene çözene ne dilerse :)
-
amsn kullanıyorum artık mutluyum :D