MSN 8.0

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Afyon
    Afyon's avatar
    Erkek
    Sa. arkdaslar gecenelrde yazmiştim ama silindi galiba nyse hojam sorunum msn 8.0 beta yukluorum ve tam sürüm ingilizce yükluıorum paylaşim konusuna gelınce taklıorum paylaşim butonuna bastıgım anda PC NİZ PAYLAŞİM KLASÖRÜNÜ desteklemıordur diye bir hata alıorum yardım filan bakıordum alaksiz seyler var şimdiden tşkler ilgi gösterip okudgunuz için hayırlı GünLer.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek
    hojam valla pk bi fikrm yok öle bişile daa önce karşılaşmadım ama knuyu aktfliim dedm beLki cvp atn olr ;)

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek
    ulan koca tariqatta bu adama cvp vercek kmse yokmu :D

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    yokmuş her halde baksana :)

ben windows 2000 eng. kullanıyorum, o yüzden msn 8 ile ilgili bilgim yok..

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    hoca koca tahribat olması Msni bizim yazdığımız anlamına gelmio :)

Bu tip konularda msni açarsın tepedeki menüden yardım destek menüsüne girersin hatayı olduğu gibi yazarsın aratırsın. olmadı msdn e girersin olmadı technete girersin olmadı googleda aratırsın...

bunları bi dene sonra konuşalım. bu arada makinayı restart attın demi programı kurduktan sonra...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 12850 Toplam Mesaj: 5