Msn 81000314 Hata Veriyor Ne Yabarım Beyler??
-
Hizmet gecıcı kullanmıyor sonra deneyın 81000314 hata sıdır gıbısınden yazı cıkıyor ama başka msn denıyorum acıyor
yanı k.b@hotmail.com acılmıyor bu hatayı verıyor
dıgerhepsıqhotmail.com acılıyor tıkır tıkır
neden oluoyr beyler bu bi çözüm yolu varmıdır
birde dıkkatımı cektı bı kac seferdır parolayı sıfırlıyo ıbnenın bırı passportdan sıfırlama maılı gelıyordu bu blokemıdır ne haltdır onumu yabdılar tam nedır ne yabrız sorarim size
şimdiden tşk -
ya hocam aynısı sabahtan beri bir mailimde açamıyorum :S
diğer mailim tık :S ama sıfırlama yok bende -
Genel bi sorun sanırım bendede aynı hatayı veriyor.
-
hacı bu gecee bndede hata weriodu sildim tekrardn kurdum düseldi..
-
peki hotmailden giris yapıyormuydun?? belki dondurmuş olabilirler çünkü benimkide aynı hatayı veriyor.ama hotmailden girebiliyorum.
-
bendede aynı hatayı veriyordu windows messengeri açtım açıldı.sonra msn yi açınca düzeldi
-
müridler daha önce bendede çok oldu bu olay ama genelde akşamları bu tür hataları verıyor bırde sabahları msn çok katılım olduğundan bu şekilde hatalar oluşuyor pc reset çek tekrar bağlanırsınız.
-
bu sitem dosyalarını windossun registery edememesinden kaynaklanan genel bir sorun bu hatayı vermesının nedenı registery verdiği değer bunu asabilirsiniz öncelikle sis
-
bu sitem dosyalarını windossun registery edememesinden kaynaklanan genel bir sorun bu hatayı vermesının nedenı registery verdiği değer bunu asabilirsiniz öncelikle dogrulayın
regsvr32 Softpub.dll
regsvr32 Wintrust.dll
regsvr32 Initpki.dll
regsvr32 Rsaenh.dll
regsvr32 Mssip32.dll
regsvr32 Cryptdlg.dll
regsvr32 Msxml3.dll
verilen dosyaları tek tek register edin
makınayıda yeniden baslatın umarım olur
http://messenger.msn.com/Help/?mkt=tr
bu linke gereklı acıklamalarda yapılmıs
flash da bunun prosu vardı ama kaybetmısım