Msn Açılınca.......

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gEL_pC_pC
    gEL_pC_pC's avatar
    Erkek
    arkadaşlar benim problemim  :   " bilgisayarı  en manyak şekilde zorluyorum hertürlü zorluyorum bi sorun yok"" fakat  msni açınca bilgisayar çakılıp kalıyor kilitleniyor yani reset atmak zorunda kalıyorum.bana mümkünse ihtimallerden  bahsetmeyin akla gelebilecek herşeyi yaptım ..Daha önceden böyle bir sorunla  karşılaşan arkadaşlarımız var ise ccevap yazsınlar lütfen...

BaBaMa değerimi sordum : "dünyalar kadar oğlum" dedi ,dünyanın değerini sordum :" 5 para etmez Dedi" çelişKi !!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sicakbuz2003
    sicakbuz2003's avatar
    Erkek
    Bana da olmuştu o lanet olası msn de iletişim kurduğun insanların ipsini gösteren program yüzündendi galiba onu silincce geçmişti.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    msn ye kurduğun patch ler den kaynaklıdır...bir sürü lamer işi program var discoveryx2 falan ..kaldırın onları

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

msn yı ekle/kaldırdan kaldır

cerzlerı v.s ne gorursen sil

yenıden baslat.

işletim sistemi cd sini tak/secime baglı windows bileşenlerini yükle ye tıkla:

ağ hizmetleri

diğer ağ dosya ve yazdırma hiz..

dizin olusturma hiz

donatılar ve hızmet progamları

İNTERNET EXPLORER

yönetim ve izleme prog...

sec ve yukle.ondan sonra msn nın resmı sıtesınden messengerı yukle ve kur .yenıden baslat

bı de ıse yarar mı bılmem ama zarar vermeycegını bılıyorum:c:\windows\Prefetch klasorunu de bosalttıktan sonra restart yap

bu kadar yardım eebılırım ve yukardakı arkadasın dedıgı gıbı msn eklentılerı cok cok etkılı bu konuda...ozellıkle coklu oturum acma yamalarını actıve ettıkten sonra msn yı tekrar yuklemek sorunun kaynagı olabılıyor...

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kamikaze_ilhan
    kamikaze_ilhan's avatar
    Erkek
    MSN'i sil yeniden YÜKLE
Toplam Hit: 1895 Toplam Mesaj: 5