Msn Açılınca.......
-
arkadaşlar benim problemim : " bilgisayarı en manyak şekilde zorluyorum hertürlü zorluyorum bi sorun yok"" fakat msni açınca bilgisayar çakılıp kalıyor kilitleniyor yani reset atmak zorunda kalıyorum.bana mümkünse ihtimallerden bahsetmeyin akla gelebilecek herşeyi yaptım ..Daha önceden böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlarımız var ise ccevap yazsınlar lütfen...
-
Bana da olmuştu o lanet olası msn de iletişim kurduğun insanların ipsini gösteren program yüzündendi galiba onu silincce geçmişti.
-
msn ye kurduğun patch ler den kaynaklıdır...bir sürü lamer işi program var discoveryx2 falan ..kaldırın onları
-
msn yı ekle/kaldırdan kaldır
cerzlerı v.s ne gorursen sil
yenıden baslat.
işletim sistemi cd sini tak/secime baglı windows bileşenlerini yükle ye tıkla:
ağ hizmetleri
diğer ağ dosya ve yazdırma hiz..
dizin olusturma hiz
donatılar ve hızmet progamları
İNTERNET EXPLORER
yönetim ve izleme prog...
sec ve yukle.ondan sonra msn nın resmı sıtesınden messengerı yukle ve kur .yenıden baslat
bı de ıse yarar mı bılmem ama zarar vermeycegını bılıyorum:c:\windows\Prefetch klasorunu de bosalttıktan sonra restart yap
bu kadar yardım eebılırım ve yukardakı arkadasın dedıgı gıbı msn eklentılerı cok cok etkılı bu konuda...ozellıkle coklu oturum acma yamalarını actıve ettıkten sonra msn yı tekrar yuklemek sorunun kaynagı olabılıyor...
-
MSN'i sil yeniden YÜKLE
Toplam Hit: 1895 Toplam Mesaj: 5