Msn Adabı Denen Bişey War Kardeşim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

konuyu nereye acim bi türlü karar veremedim sonra laf etmesinler die bura acım dedim..

1. Titreşim: Konuşmadan önce titretmek, konuşmanın herhangi bir yerinde gereksiz titretmek, denemek için titretmek çok yanlıştır ve aptalcadır.

2. Sesli görüşme: Sesli görüşme olayını maksadının dışına çıkarak, ses denemeleri, şarkı söylemek ya da böğürmek gibi şeyler yanlıştır.

3. Similey: Zıplayan “ok” yazıları, el sallayan aptal kız karakteri, hareket eden göz, renkleri değişen “slm” yazıları gibi okunabilirliği etkilenen, standart simileylerin dışında simileyler kullanmak ve bunlardan hoşlanmak aynı şekilde yanlıştır, tiksinti vericidir ve bunları yapanların zekasından şüphe edilmelidir.

4. Avatar: “Ne bakıyon lan” yazısı gibi, “Beni google da arasan bulamazsın” gibi, “Şahsın karizmatik pozları yüzünden birçok kişi kalp krizi geçirdiğinden resim koyması yasaklanmıştır” gibi sevimsiz, bir o kadar da çocukça avatarlar kullanmak denyoluktur, embesilliktir, yanlıştır.

5. Görünen isim (görüntü adı): Genel görünen ileti bölümüne “Haydar, olm bittin sen” gibi, “Bugün Bakırköy’ün altını üstüne geçirdik, değil mi? Elif, Ayşe, Hande” gibi kimseyi ilgilendirmeyen iletiler yazmak densizlik; Live Plus’ın görüntü adını bold ve renkli yapma özelliğini kullanarak (plus kullanmayanları dikkate almadan) şekil yapmaya çalışmak acemiliktir.

Ayrıca görünen isimde similey kullanmak gereksiz, anlamsız karakterlerle yazmak gayet anlamsızdır, yapılmamalıdır.

6. Yazı: Cümleyi tamamlamaksızın kelime kelime yazmayı alışkanlık haline getirmek, yazı rengini devamlı değiştirmek dengesizliktir. Ayrıca selam vermeden konuşmaya başlamak ayıptır.

NesTo | same shit diffirent asshole
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek
    Sonuncu hariç digerlerine bende kicik oluyorum :)

the one and only yaramaz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

7. nickinin her harfini özel karakterlerle yazar karizma yaptıgını sanar. örn; μọяρọятάΚάL

bassinyourface
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek
    morportakal bunu yazdı:
    -----------------------------

7. nickinin her harfini özel karakterlerle yazar karizma yaptıgını sanar. örn; μọяρọятάΚάL

+1

and olsun sana çocuk hesabını soracağız.and olsun gün gün direnecek, tırnaklarımızla kazıyacağız adını.senin o küçük bedeninle binler olacağız.o gün geldiğinde o katil sürüleri ezilecektir sosyalizmin kızıl bayrağının altında.ve sosyalizmi kurduğumuz gün seni haykıracağız. adın devrimdir! adın sosyalizmdir! (bu çocuğu görmek için bkz.profil resmim...)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    LordWarrior bunu yazdı:
    morportakal bunu yazdı:

+1

forumda +1 +992390127841

gibi msjlar yazmak yasak

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek
    forumda yeniyim özür..bi daha olmaz

and olsun sana çocuk hesabını soracağız.and olsun gün gün direnecek, tırnaklarımızla kazıyacağız adını.senin o küçük bedeninle binler olacağız.o gün geldiğinde o katil sürüleri ezilecektir sosyalizmin kızıl bayrağının altında.ve sosyalizmi kurduğumuz gün seni haykıracağız. adın devrimdir! adın sosyalizmdir! (bu çocuğu görmek için bkz.profil resmim...)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    süper ve bir o kadar da uyulması gereken kurallar....:D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    keske uygulansa.hele şu titresim olayı cok sinirimi bozuyo.bir zamanlar titresim yzünden msne girmiyodum.sonra baktım seceneklerden kapatılıyomuş

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

iyi değinmişsin. şunlar da eklenmeli

orrspu evladı ekliyo;
    # hiç bişe yazmıyo
    # sen kimsin, kimsiniz, tanıyamadım filan yazıyosun o skine takmıyo cvp yazmıyo
    # kimsin filan diyom, "sen kimsin" diyo aq. msn adresimi nerden aldın diyom. bi arkadaştan ve bi siteden cvbını aldım şimdiye kadar ve "hangi arkadaş/site" sorumun cvbını halen daha alabilmiş değilim aq :S :@

1 hafta girmeyip de açınca msn i 3-4 kişi ekliyo. aynen bu muhabbetler geçiyo. iyice sövüp rahatlayıp engelleyi siliyorum. böyle yapanların aq. üstüne alınnan alınsın, hiç de zkimde değil ! yeter aq yeter ama ! ekle adam gibi konuşalım babalar gibi.

sanılanın aksine...
Toplam Hit: 984 Toplam Mesaj: 9