MSN Adresi Çalındı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mstraker
    mstraker's avatar
    Erkek

müridler arkadaşımın sevgilsinin msn adresi çalınmış.onu nasıl geri alabiliriz?birçok şey yaptım bu konuda destek maili falan filan.Kesin çalıştığını bildiğiniz bir yöntem varsa paylaşırsanız sevinirim.Ayrıca face'de başka birisi sizin adınıza profil açmışsa bunu kapattırmanın bir yolu var mı?

what makes you think i am not?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek

Araştır biraz Formu a.q :)

http://www.tahribat.com/Dokuman-Hotmail-Hesap-Kurtarma-255/

TURKCELL
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mstraker
    mstraker's avatar
    Erkek

kardeş profilime bakarsan yıllardır ben bu forumdayım biliyorum ama bu yöntem işe yaramadı işte adamlar cevap vermiyor günlerdir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Alamazsın hocam :/

Ben bu insanları anlamıyorum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

bildigim kadarı ile: ms günde onlarca mailler bogustugu için o mail atıp mail i kurtarma yöntemini devre dısı bırakmıs artık dönüş yapmıolarmıs ki cok güzel bi hack yöntemiydi o ondanda mahrum kaldık :) yapılabileck fazla bir sey yok yasal yollardan illegal olaraksa abiler bilir:)

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

mstraker bunu yazdı:
    -----------------------------

müridler arkadaşımın sevgilsinin msn adresi çalınmış.onu nasıl geri alabiliriz?birçok şey yaptım bu konuda destek maili falan filan.Kesin çalıştığını bildiğiniz bir yöntem varsa paylaşırsanız sevinirim.Ayrıca face'de başka birisi sizin adınıza profil açmışsa bunu kapattırmanın bir yolu var mı?

Benim bir arkadaşda aynı sorunu yaşıyor(yoksa aynı kişiden mi bahsediyoruz?). Facebook hesabını kapattırmanın yolu bol bol şikayet etmek(aşırı şikayet gidince direk kapatıyorlar). En azından facebook hesabını kapattıralım diye şikayet yağmuruna tuttuk ama bu sefer hiçbirşey olmadı.

arbeit macht frei
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Msn-Sifremi-Unuttum-Gizli-Sorumuda-102495/1/msn/

bu videolu anlatım http://www.dailymotion.com/video/xa9sq9_msn-guvenliyi-calynan-msn-geri-alma_tech

bu konuyu oku hocam ben bu şekilde aldım

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

mstraker bunu yazdı:

çalan adamla konuş durumu anlat senin ne bokuna yarıyıcak o adres de vermesse ipsini al savcılığa veririm de oda verder sen kaşındın de konuşma loglarınıda al git bir dilekçe yaz bi ihtimal savcı ilgilenir.

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mstraker
    mstraker's avatar
    Erkek

olay savcılığa gitti artık hocalar ilgilenenlere teşekkürler...

Toplam Hit: 1606 Toplam Mesaj: 9