Msn Anlık İleti Kaydı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korhan
    korhan's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bende bi elemanın msn şifresi var bu kişinin yaptığı konuşmaları nasıl görebbilirim yada nasıl kayıt ettirebilirim bu konuşmaları.yardımcı olabilirseniz sevinirim...

https://www.fitnessaktif.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Konuşmalarını görmen için onunla aynı bilgisayarda oturumu açman gerek,çünkü pc ye kayıt oluyor,başka bir yol ise keylogger yerleştirip yazdıklarını okuyabilmektir

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nightshock
    Nightshock's avatar
    Erkek
    ertan +1 baska bir yol yok remote adminle giricen ip yi bulup sokucan keyloggeri yada bebe ye yedirceksin aaa oyun bu bak kur oyna mis gibi die

Ne İmZaSı İşİm OlMaZ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ya yol var eğer log u açtıysa onlar bir kolasörde txt olarak saklanıyo rastlamıştım biryerde unuttum

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    hocam birde ben soru soracam mesela yazısıyoruz karsıdakı ile
    şimdi konusma bitti
    sonra tekrar acıyoruz aynı kısı ile konusuyoruz önceden yazdıklarımızın msn de kalmasını istiyorum yani konustugum her kısının önceden nasıl konustugunu sankı o an yazmısım gibi
    msn programında nasıl görurum böyle bir şey vardı ama nasıl oluyor bilmiyorum

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

xxx_simiyagov_xxx demişki:
    hocam birde ben soru soracam mesela yazısıyoruz karsıdakı ile
    şimdi konusma bitti
    sonra tekrar acıyoruz aynı kısı ile konusuyoruz önceden yazdıklarımızın msn de kalmasını istiyorum yani konustugum her kısının önceden nasıl konustugunu sankı o an yazmısım gibi
    msn programında nasıl görurum böyle bir şey vardı ama nasıl oluyor bilmiyorum

Msn discovery i kur.Benim en sevdiğim özeLLikLerinden biri..

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    options la alakası yok yanı. bunun tamamen programla yapıyoruz yani ok hocam sagolasss

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nightshock
    Nightshock's avatar
    Erkek
    xxx_simiyagov_xxx hyr bak program vamı bilmiorum ama bu msn ilk kurduğunda biri sana ilk ileti yazdığında sana sorar iletileriniz pc de depolansınmı die program ne gerek varki bu varken/pillibebek bu dediğim senin sorun içinde gecerli

Ne İmZaSı İşİm OlMaZ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Nightshock arkadaşın dediği gibi msnnin ayarlarından yapabiliriz.Eğer iletileri sil diye seçenek işaretlenmişse onu bulamazsın.Çünkü msn konuşma bittikten sonra konuşmaları kaydeder,yani daha önce hiç bir yerde kaydı yoktur...

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
Toplam Hit: 10970 Toplam Mesaj: 9