MSN Chat Monitor And Sniffer V3.5.2 Full
-
ag üzerinde konuşulan bütün msn konuşmalarını gösteriyor yada onun gibi bişeydi indirdim test ettim bide upload ettim
http://rapidshare.com/files/32311353/MSN_Chat_Monitor_and_Sniffer_v3.5.2_KaptaN.rar.html
-
saolasın kaptan indirip deneyecem.
-
benim ağda 2 kişi daha var ama paylaşıma açık değil pc leri hatta aramızda "EV AĞI" gibi bir ağda kurulu değil genede gösterir mi?
çok şey mi istedim ?
-
pcBear bunu yazdı:
-----------------------------benim ağda 2 kişi daha var ama paylaşıma açık değil pc leri hatta aramızda "EV AĞI" gibi bir ağda kurulu değil genede gösterir mi?
çok şey mi istedim ?
-----------------------------hoja hani dosya 1 mb bişey çeksen kursan denesen bizde söyesen daha iyi olur y6ani herşeyi bizden bekleme
-
Password: 8A76E62C25459DFF
www.mcyargic.com KaptaN
www.tahribat.com
www.mp3gezegeni.info full mp3 arşivleriBi kaç linkin daha adresini koysan türkiyede domain kalamaycak reklamcı :p
-
kaptan saol tşk
-
Sagols hoja
-
KaptaN bunu yazdı:
-----------------------------
pcBear bunu yazdı:
-----------------------------benim ağda 2 kişi daha var ama paylaşıma açık değil pc leri hatta aramızda "EV AĞI" gibi bir ağda kurulu değil genede gösterir mi?
çok şey mi istedim ?
-----------------------------hoja hani dosya 1 mb bişey çeksen kursan denesen bizde söyesen daha iyi olur y6ani herşeyi bizden bekleme
-----------------------------tmm hoca kızma şu an diken üstündeyim 10 gün var 3.8gb kullanılmış
baktım programa da olmadı ağdan ip ekle de diğerlerinin ip yi görmüo