Msn De Görüntülü Konuşma Yardım Pls
-
Arkadaşlar msn de görüntülü konuşma yaptığım zaman benim sesimde sürekli bir gıcık ses var mikrafonumu kapattığım zaman karşı tarafın sesi temiz geliyor benim sesimde sürekli bi boğukluk var yardım ederseniz sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.
-
hoca bağlantının yavaşlığından olabilir belki. internet hızın nedir? kotalı adsl mı ? görüntülü konuşmak için skype programı kullanmıyormusun.
-
bağlantı 1024 kotalı.Ya sanırım bu ayarlarla ilgili bişey.Bir ses vuvuvuvvu edip duruyor.Başka bilgisayarlarda olmuyor.Bu kasayı başka yerdede bağladım internete her yerde öyle yapıodu
-
o zaman ayarlarda bir sorun var. biraz kurcala bakalım. inş. düzeltirsin.
-
inşallh.Sağolasın hacı
-
Microphone Boost açıktır. Yani şu ses denetimi ayarlarında mikrofon bölümünde gelişmiş ayarlarda mikrofon ses arttırma diye bişiy var senin karşıya çok daha fazla gitmesini sağlıyor fakat sürekli fonda bir uğultu yapar. Büyük ihtimalle senin mikrofon arttırma açıktır onun tikini kapa, sorun hallolur.
-
sağol hacım düzeldi :)
Funky_Punky bunu yazdı:
-----------------------------
Microphone Boost açıktır. Yani şu ses denetimi ayarlarında mikrofon bölümünde gelişmiş ayarlarda mikrofon ses arttırma diye bişiy var senin karşıya çok daha fazla gitmesini sağlıyor fakat sürekli fonda bir uğultu yapar. Büyük ihtimalle senin mikrofon arttırma açıktır onun tikini kapa, sorun hallolur.
-----------------------------
Toplam Hit: 13175 Toplam Mesaj: 7