Msn De Habersiz Cam Açma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piyanist_20m
    piyanist_20m's avatar
    Erkek

arkadaşlar msn'de habersiz cam açma programı var dı bir zahmet....şimdiden tşk.

PIYANIST
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

abicim kusura bakma bende yeniyim ama araştırsaydın formu bulurdun yani demek istedigim araştırma konu açmayalım neyse bak boran kardeşimiz döküman hazırlamış bulursun burdan http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=16456

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek
    _NEO_ bunu yazdı:

abicim kusura bakma bende yeniyim ama araştırsaydın formu bulurdun yani demek istedigim araştırma konu açmayalım neyse bak boran kardeşimiz döküman hazırlamış bulursun burdan http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=16456 

kardeş tekrar soyluyorum bunlar benım dokumanlarım değil ksecgen3 kardeşimin hazırladığı dokuman sayfayı açtığuında herhalde o heyecanla okuyamadın zaar altakı yazıları ben sadece  sizi teşfik ettım ...

CeLeKatireJeotuzbeş
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    arkadaşlar butür programlar trojan içerir bok yoluna gitmeyin...giidin programlama öğrenin başlayın bir yerden böyle boş iş peşinde koşmayın..karşıdakinin msn i açtın ne oldu...bişe oldumu....açmasan bi yerinmi şişecek ...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

peki.

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek

hocam msnde cocugun bırı basktı kufru kactı sımdı ulasamıyorum laflar ıcımde kaldı acılen patlatmama lazım oyusden bu msn hacke ıhtıyac duyuyorum

bu verdıgın lınktekı rar ların sıfresı nedır bılıyormusun veya rar sıfresını nasıl kırarız

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

yukarda verilen linkte

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ksecgen3
    ksecgen3's avatar
    Erkek
    b_boran17 bunu yazdı:

_NEO_ bunu yazdı:

kardeş tekrar soyluyorum bunlar benım dokumanlarım değil ksecgen3 kardeşimin hazırladığı dokuman sayfayı açtığuında herhalde o heyecanla okuyamadın zaar altakı yazıları ben sadece  sizi teşfik ettım ...

saolsın kardeşim büyük insansın

...bu evrende bi tozsun tarih seni unutsun hadi gel i.ç.e.l.i.m:)...
Toplam Hit: 18447 Toplam Mesaj: 8