Msn "De İletilerin Gelmemesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Uzun süredir msn'de yazılan yazıların bazıları gelmiyor.Msn'i sildim yükselim yine aynı durum devam ediyor.Sebebi nedir yada çözümü?

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek
    modemin bozulmuştur hata büyük ihtimalle modemde olablir.

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    bende de paylaşım programlarına yüklenince oluyo aşırı tcp bağlantı yaptığı için olabilir eğer o tarz programlar kullanıyosan kapatıp biraz öyle dene belki alakası olabilir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    Bir de şöyle bir sorun var; gördeğimiz iletilerin ilk harfi Türkçe karakter ise gönderilemedi diyor. Yeniden yollayınca gidiyo.
    ç, ğ, ı, İ, ö, ş, ü bunlardan biriyle başlayan bi ileti yolayınca gönderilemedi diyo, bidaha yazınca gidiyo. Ama her pcde olmuyo. Ben de anlamadım ak ya.

sanılanın aksine...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Herhangi bi ekstra program yüklü değil paylaşım filan.Modemde yıllardır kullandığım modem ekstra bi ayar yapmadım.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    bende de aylarca oldu sonra kendi kendine düzeldi. senin donanımla programla hiçbi ilgisi olduğunu düşünmüyorum. yapcak bişey yok.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Billet yazıyo ediyo cevap alamıyo sonra trip atıyo o kötü oluyo :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Nick'ine yazacaksın ''İletiler gelmiyor, boşuna trip atmayın sonra, ebenizi s*kerim'' diye.

Olay kapanacak.

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    çözümü yazmış hoca yukarda.

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
Toplam Hit: 12077 Toplam Mesaj: 9