Msn De Karsı Tarafın Haberi Olmadan Web Cam Acmak İle İlgili
-
karsı tarafın web camını acmak konusunda nitrocam_server exe dosyasını ındırdım ama bır bır ıcan degıstırıcı olarak niklajoiner kullanma konusunda bana yardımcı olun.karsı tarafa nasıl bır dosya ıle bırlestırıp yollucam resimli olarak acıklarsanız sevınırım.
-
wap cam ne ki? cep telefonu kamerasımı bu :p
-
yarildim ya:) wap cam:)
-
nitrocam mı dedin hayırlı olsun bilgisayarında bir trojan clienti var :))
-
yanlıs yazmısız simdi oldu mu?
-
la diğer bi forumda okudum çalışmıyomuş zaten trojan yerleştirmişler diye duydum yapanlarda sizinle daşak geçtik çalışmıyo zaten demişler
-
Akil var mantik var ben kamarayi kapatacagim sende o kücücük aklinla benim evdeki kapali kamarayi acacaksin güleyim bari yaaa biraz akilli olun sen karsidakinin cam ini acacagim diye yersin virusu sonra ben ne yaptim dersin :)))) benim sana tafsiyem AKILLI ol.
-
baba var onun programı ya google'a yaz çıkar belki
-
ben yapmışdım baya oluyor ocakda falan sanırım hemde benim kıza usb modem vardı media player den bağlandım görüntü gelior ama dosyaları falan hiç bilmiyorum nerde sanırım silinmiş gitmişdir ama böyle birşey var ben webcamı açdıgımda anladım içerde birsürü karı vardı kısır yiyolardı yani kimsenin haberi yok hatta üsteledim gerçek olamaz die sonra kızı işletmeye başladım üzerinde kesin söyle bi elbise var falan die çakdı sürtük :D
-
zuhhaa komiktiyaa ama sende caktirmisin kiza
-
Punisher bunu yazdı:
ben yapmışdım baya oluyor ocakda falan sanırım hemde benim kıza usb modem vardı media player den bağlandım görüntü gelior ama dosyaları falan hiç bilmiyorum nerde sanırım silinmiş gitmişdir ama böyle birşey var ben webcamı açdıgımda anladım içerde birsürü karı vardı kısır yiyolardı yani kimsenin haberi yok hatta üsteledim gerçek olamaz die sonra kızı işletmeye başladım üzerinde kesin söyle bi elbise var falan die çakdı sürtük :D
Toplam Hit: 6973 Toplam Mesaj: 11