Msn De Kimseyi Ekleyememe Sorunu...!
-
Selam arkadaşlar ....
Uzun bir zamandur msn me kimseyi ekleyemiyorum hep sabretim vs...
Artık canıma tak etti listemi temizledim ... 100 kişi olmasına rahmen yine aynı sorun var
Beni ekliyorlar istek butonu bana gelmiyor ve benim eklediklerimde karşı tarafa gitmiyormus sorun ne anlamadım :s
Biri bana yardımcı olsun ya da fikir versin LÜTFEN
Windows Live Messenger benim ve kardeşimin adresinden başka bir adres açmıyor :s
Çok ezik bir sorun ama kafayı yedim 1seneyi böle geçirdim artık dayanamadım...
Biri bana yardımcı olsun ya da fikir versin LÜTFEN -
ComboFix ile bir tarat istersen bende de o sorun vardı
-
pretty linux :))
-
hdd yi komple bi sıfırla hocam daha sonra insan gibi kurulum yap. ama sakın ha yok perfect xp sp3 müş felanmış kurma adam gibi kur win xp pro sp2 kullan :D ;) yada linux kullan ben de düşünüyorum linuxu ama sırf cod serisi oynayabilmek için bill amcanın şeysisilerine katlanıyoruz. :(
-
anarsist_manyaq bunu yazdı:
-----------------------------
hdd yi komple bi sıfırla hocam daha sonra insan gibi kurulum yap. ama sakın ha yok perfect xp sp3 müş felanmış kurma adam gibi kur win xp pro sp2 kullan :D ;) yada linux kullan ben de düşünüyorum linuxu ama sırf cod serisi oynayabilmek için bill amcanın şeysisilerine katlanıyoruz. :(
-----------------------------Bu arada arkadaşın dediği gibi SP2 rulz :)
-
aMsn http://www.amsn-project.net/download.php indir kullan
-
İşletim sisteminin windows olmasıyla kişi ekleyememe sorunu ne alaka ?
-
Davos bunu yazdı:
-----------------------------
İşletim sisteminin windows olmasıyla kişi ekleyememe sorunu ne alaka ?
-----------------------------hocam bende msn problem çıkardı hiç uğraşmadım Linuxda kullandığım aMsn`nin Windows için olanını indir kur güzel program her özelliyi var.