Msn De Nick Ve Adres Gizleme
-
yine güzel bi şey daha size buyrun msn de nick ve adresinizi gizleme karşınızdaki sizin kim olduğunuzu kesinlikle anlayamayacaktır
mail ve nik gizleme.txt bunu açın kaydedin ve içindeki kodu nickinize yapıştırın hepsi bu kadar
-
HOJAM BU NE AYAKYA TXT SAYFASI DİYON HERHANGİ BİR FORUM A KAYIT ÇIKIYOO HAYIRDIR FORUM ÜYE OLUNCA BONUS PUANMI KAZANIYOZZZ SARMADI BENİ HOCAM BU AYAK KUSURA BAKMAA
-
olum üyelik isteyen siteden neden link veriyorsun.At rapide,ya zaten verdiği şey de işe yaramıyor.Yapın bu işlemi ben yine mailinizi görüyorum :D
-
msn de kişiler grup grup olanlarda hemen tanınıo zaten.. bende var kullanmıştım tanımayanlar oldu canım sıkılınca arasıra yapıyorum bazen :)
-
konu eski katılıorum o malum txt dosyasıda benim elimde var isteyen olursa pm atsın mailine gönderiiim
-
sağolasın işe yaradı emeğe saygı
-
iide bnu yaptıın zman yine anlasılıo km olduun..msn penceresi acıkken adamn profil pnceresine tıklayınca orda bi ok cıkar ona tıklayınca maili görünüo ;)
-
kardeş iyi güzelde bunu yaptığımızda msn adresimiz yine gözüküyor denemenizi tavsiye etmem hiç birşeye yaramıyor kardeş yinede döküman için saol......
-
bu konuda daha önce çok yazıldı o text bende var isteyene gönderiim dedim hatta birisinin mailinede attım başka isteyen varsa kithkanan13@gmail.com mail atsın bana
Toplam Hit: 1595 Toplam Mesaj: 9