Msn De Nickim Deişiyor
-
arkadaşlar son bir haftadır msn e girdiğimdee nickimin deiştiğini görüyorum.nicikim koki iken korhan oluyor ama msn şifremin kimse tarafından bilinmedğinden eminim yani bi başka birisi yapıyor olmaz bu sorunu nasıl çözebilirim?
-
o işi msn eklentileri yapıyor genelde çünkü bir ara bende yüklemiştim harflerin yerlerini değişiyordu habire
-
Dsicovery plus dmsn falan kullanıyosan olabilir
-
kardeş nasıl emin olabiliosun şifrenin başkasında olmadığından?
-
eklentiyle falan alakası yok bana da oldu hangi pc de açarsam açiim nickim ismim oluyodu we şifreylen alakası olmadığı şurdan anlaşılıyo ki çkıp hemen giriyorum we yine de deişiyo o sürede birinin girip deiştirmesi imkansız.Profil bilgilerinden ismini korhan olarak ayarlamışsın sen mesela gidip onu mustafa yaparsan nickin mustafa olur we işin ilginç yanı yawaş yawaş arkadaşlarının listesinden silinmeye başlıcaksın benim exploit25@hotmail.com die bi mailim wardı Listemdeki herkesin listesinden tek tek silinmiştim...Çok ilginç ama gerçek
-
valla dailar bende de aynı sorun var adami listeden sılmıom adam silinmiş sonra mesaj atıor geri eklicem ekliyorum adam online offline olarak görnuyor :D bu gavurlar bi tarafini eksık yaptı kesın ama suankı kullandıgım msn 6 7 senelık .. ilk mail adresim
-
benim anladiğim kadari ile MSN 7.5 serisi nicki Serverda tutuyordu ama simdi live cikinca boyle seyler olmaya basladi live nicki pc de tutuyor ID ile sadece baglanti kuruyor sonuc olarak system optimize bir mantiği oturmus oluyor ama boyle sorunlar cikiyor.
kisilselinizin baska bir bilgisayara aktarilmadiğini gorursunuz. cunku bunlar msn nin icinde kayitlidir artik nickte oyle yapilmis o yuzden boyle diorum ben
[Bu benim gorusum detayli bir arastirma yapmadim elimdeki orneklerden mantik ile kurdum] -
harbiden 7.5 bokumu çıktı:P
-
Biri Sana MSN Funmaker Yedirmişse Oda OLur :D
-
EVET exploit aynı kaderi paylaşıyoruzz ...
Toplam Hit: 11212 Toplam Mesaj: 10