Msn De Sildiklerim Tekrar Çıkıyo?
-
Arkadaşlar msnde engelleyip sildigim kişilerden başka yerde msn e girdigimde yine ekleme daveti geliyor bunun için ne yapyalıyım
-
hotmail i aç ordaki kişi listenden sil bende de oldu 400 kişiyi sildim hepsi geri beni ekle diy mesaj attıı :)
hotmailden kişi defterinden silince tamam oluyo bi sorun çıkmıyo kolay gelsin ...
-
7.5 'tan falan sildiysen dogaldır . orada sadece kişi listesinden kaldırıp engelliyor bi de gidip kişi listesinden kaldırıyorsun 7.0 7.5 gibi sürümlerde öleydi ama, 8.0,8.1 kullanıyorsan sildiğin zaman her 2 seçeneğide işaretlemen lazım öyle bi şeyin olmamamsı lazım :|
-
msn nedekileri silmek isters
en önçelikle msne livede yaptım msn neyii aç ve yukarda kişiler yazan yeri tıklayın ordan
anlık ileti kişilerini kaydet de ve belgelerime kaydedileçek kaydettiiğin senin msn nendeki kişi listesidir onuda sol tıklayın ve birlikte açı tıklayın ve listeden programı seçmek var onuda tıklayın ve notepad klasörüne çevirin ordan kişi listen çıkaçak hem ki listenden hemde msnden sileçeksin örneğin=Dynamic-x@msn.com silmek istersen senin kişi listende böyle görükür (
(<contact type="1">Dynamic-x@msn.com</contact>) bunnuda silersin msnendede silersin üste boşluklu yeri tıkla ve msn adını ver msn kendi kendine veriri ikisinide silersin ve sonra notepadı kaydedersin ve msn aynen kişiler yerine gelip bu sefer anlık ileti kişilerini al a gelip o kaydettinğin notepadı alıyon sonra msn kaydetip silmiş olursunuz bende ddenedim 500den fazla sildim ve geri gelmediler deneyin
-
Dynamic-x onuda denedim ama anlık ileti kişilerimde sadece msnimdekiler var silmek istediklerim yok
-
ENGELLE