Msn De Sildiklerim Tekrar Çıkıyo?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hulagu
    Hulagu's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar msnde engelleyip sildigim kişilerden başka yerde msn e girdigimde yine ekleme daveti geliyor bunun için ne yapyalıyım

Madem Türksün Göster Ürksün!..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

hotmail i aç ordaki kişi listenden sil bende de oldu 400 kişiyi sildim hepsi geri beni ekle diy mesaj attıı :)

hotmailden kişi defterinden silince tamam oluyo bi sorun çıkmıyo kolay gelsin ...

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    7.5 'tan falan sildiysen dogaldır . orada sadece kişi listesinden kaldırıp engelliyor bi de gidip kişi listesinden kaldırıyorsun 7.0 7.5 gibi sürümlerde öleydi ama, 8.0,8.1 kullanıyorsan sildiğin zaman her 2 seçeneğide işaretlemen lazım öyle bi şeyin olmamamsı lazım :|

[22817//kaanabak]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dynamic-x
    Dynamic-x's avatar
    Erkek

msn nedekileri silmek isters

en önçelikle msne livede yaptım msn neyii aç ve yukarda kişiler yazan yeri tıklayın ordan

anlık ileti kişilerini kaydet de ve belgelerime kaydedileçek kaydettiiğin senin msn nendeki kişi listesidir onuda sol tıklayın   ve birlikte açı tıklayın  ve listeden programı seçmek var onuda tıklayın ve notepad  klasörüne çevirin ordan kişi listen çıkaçak hem ki listenden hemde msnden sileçeksin örneğin=Dynamic-x@msn.com silmek istersen senin kişi listende böyle görükür (

(<contact type="1">Dynamic-x@msn.com</contact>) bunnuda silersin msnendede silersin üste boşluklu yeri tıkla ve msn adını ver msn kendi kendine veriri ikisinide silersin ve sonra notepadı kaydedersin ve msn aynen kişiler yerine gelip bu sefer anlık ileti kişilerini al a gelip o kaydettinğin notepadı alıyon sonra msn kaydetip  silmiş olursunuz bende  ddenedim 500den fazla sildim ve geri gelmediler deneyin

Bilginin Sınırlarını Zorlayın..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hulagu
    Hulagu's avatar
    Erkek

Dynamic-x onuda denedim ama anlık ileti kişilerimde sadece msnimdekiler var silmek istediklerim yok

Madem Türksün Göster Ürksün!..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ENGELLE

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 14762 Toplam Mesaj: 6