Msn De Silinip Engellenenler Başa Bela Oldu
-
Bi arkadaşımın msn listesini temizledik 300-350 kişi engelledik sildik ama başımıza bela oldu msn i kapatıp açıtığımızda sildiklerimiz bizi otomatik olarak tekrar ekliyor olacak ki sildiğimiz 300 kişi aynı anda bizi msn'ine yeniden ekliyor. Bu kişiye çevrimiçi olduğu gösterme engelle ve kişi listeme ekleme'yi seçip tekrar oturum açıyorum ama durum yine aynı :S kafam bulandı yardım edin arkadaşlar
-
msn plus yuklüyon
kişi listesi temizleyici
engelleyip silion geri gelme falan olmuyo pildiğim kadarıyla
-
Oladı hacılar yeni hesap açtık :)
-
hazır msn le ilgili konu açılmışda tahribat grubunda msnde yazamıyom ben flooddan engellendim sanırım biri açabilirmi :) ya serkan ya DJ_Alper şeklnde :)
-
habib_mx_tr bunu yazdı:
-----------------------------
Bi arkadaşımın msn listesini temizledik 300-350 kişi engelledik sildik ama başımıza bela oldu msn i kapatıp açıtığımızda sildiklerimiz bizi otomatik olarak tekrar ekliyor olacak ki sildiğimiz 300 kişi aynı anda bizi msn'ine yeniden ekliyor. Bu kişiye çevrimiçi olduğu gösterme engelle ve kişi listeme ekleme'yi seçip tekrar oturum açıyorum ama durum yine aynı :S kafam bulandı yardım edin arkadaşlar
-----------------------------hacı aynısı banada oldu bi kere d msn den girip silmiştim hepsi eklemeye çalışıyodu!sonradan şansıma telefondan girip temizledim düzeldi pırıl pırıl oldu:Dla bu arada 300-350 kişi mi var msn de maşşallah diyorum:D
-
iLLuMiNaTi hocam yeni bi sayfa açtık :)
-
böyle bir kurtulus ..tuhaf.. sende bizim mahkeme karari gibi kurtulmussun kökten cözüm..
buarada benim sildiklerimde tekrar beni eklemis olarak görünüyor baska bilgisayarda oturum actigimda bunu düzeltmeyi bilen yok mu hacım.
-
Rmk bunu yazdı:
-----------------------------böyle bir kurtulus ..tuhaf.. sende bizim mahkeme karari gibi kurtulmussun kökten cözüm..
buarada benim sildiklerimde tekrar beni eklemis olarak görünüyor baska bilgisayarda oturum actigimda bunu düzeltmeyi bilen yok mu hacım.
-----------------------------
Olm benim sorunun aynısı işte msn plus'dan dene olmadı herhangi bi web messengerden dene o da olmadı yeni bi msn :) -
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
.
.
.
.pırıl pırıl oldu:Dla bu arada 300-350 kişi mi var msn de maşşallah diyorum:D
-----------------------------Benim 2200 kişiden bahsetmiyim en iyisi : )en fazla 10 tanesini ben eklemişimdir: D