Msn De Silinmişler
-
cümleten s.a arkadaşlar msn de engelleyip sildikden sonra araçlardan/secenekler/gizlilik bölümünde engellenip silininler görünüyor
ordanda silme şansım varmı acaba??yardımlarınızı bekliyorum simdiden saolun
-
Oradan silemezsin hocam, mevcut msni kapatıp yeniden oluşturursan ancak ve ancak listen temizlenir, oda bütün listeyi silio
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Oradan silemezsin hocam, mevcut msni kapatıp yeniden oluşturursan ancak ve ancak listen temizlenir, oda bütün listeyi silio
saol rene hoca şansımı ... :( -
Bir de şöle bişi vardı, senin sildiğin adresin kişi listesinden sen de silinmiş isen, gizlilikteki o "sil" seçeneği aktif oluyo. o zaman silebilirsin tamamen.
-
Stigma bunu yazdı:
Bir de şöle bişi vardı, senin sildiğin adresin kişi listesinden sen de silinmiş isen, gizlilikteki o "sil" seçeneği aktif oluyo. o zaman silebilirsin tamamen.
valla birine tuzak kurcakdım oda olmadı şifresini aldım gizliliği temizliycekdim sonradan bakıcakdım ekledikleri varmı diye ama hayvan terli yemedi: ( -
msn plusta kişi listesi temizleyici var bide ordan dene istersen
listede olan olmayanları (karşılıklı) gösteriyor hem
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------msn plusta kişi listesi temizleyici var bide ordan dene istersen
listede olan olmayanları (karşılıklı) gösteriyor hem
gizlilikten silmiyor, gizliligi bo$altmak icin hotmail.com'dan msn adresini degistireceksin abidikkubidik_31@hotmail gibi birsey yapicaksin sonra hemen o adresini tekrar kayit ediceksin sana 0 bi adres..
sanirim LIVE'in gelmesiyle @hotmail.com kullananlar yapamiyor bu adres degisikligini, @domain.com'lar yapabiliyordu hala. -
heeeaaaa :D
-
orayı nasıl silebilirsin : onlar seni sildikten sonra kendi kendine gider :P
Toplam Hit: 14161 Toplam Mesaj: 9