MSN Den Pc Ye Girilirmi? Bir Fikir
-
arkadaşlar aklıma acaip bri şey geldi acaba imkanı varmıdır belki ilahm alıp yapanlar olur demi:))
Şunu söleyim Mesela Msnd Hani Göz kırpmalar varya gitar felan parcalıyor Onun üzerinde oynaıp veya ona benzer bir şeyi ekleyip kurbana göndererek Pc sine girmek mümkün olabilirmi Yani ekranda oynadığında ve kuran ekranı actığında oda oynadığını görecek ve bize bir kapı acmış olacak sizce Mantıklımı??
-
anladım saol Yani yapılabilir demi peki biraz yardımcı olunda beraber yapalım olur demi..
-
Tamam bakim bi
-
zaten bu olay var arkadaşlar göz kırpma yoluyla bi işler çevriliyor okumuştum galiba cigicigi de gördüydüm herhalde yoksa başka biyerdemiydi ? bilmem.... olabilir
-
arkadaşlar ben yeniyim herkeze öncelile mrb demek istiyorum diğer pc ye girmek için proagent googleye yazdığında karşında anlatımıyla kolay gelsin ama tavsiye etmem başkasının bilgisayarına girilmesine karşıyım
-
:))) nasıl bir cevap bu peki neden karşısın onu anlamadım:)
-
yok bu forumda tartisildi o imkansiz...
eskiden beta da oluomush...
background dan yapacaksiniz o isi
-
anladım saopun arkadaşlar
-
Şuan için böyle birşey yok , ve ilerleyen günlerde haftalarda aylarda yıllardada olmayacaktır.. MSN de .exe bile yollarken blocklanan dosyalar var. .PNG açığıyla Microsoft iyi bir ders aldı , daha açık vereceklerini sanmıyorum.
-
nuhAHhahahaa
hojalar koptum yaa! olurmu oyle sey allasen ya!
sen göz kirpmayi yolladiginda bikere sendeki gitar parcalanma resmi yada öpücük onun PC ye yüklenmiyor ki! onun msninde de ayni resim var sadece beli uyarilar gidiyor msne ve ONDAKİ RESİM onda aciliyor. sendeki resim degil.. yani resme client yükleyeyim de ona yedireyim dersen avci olayim derken SEN AV olursun. cünkü sendeki resim yani atiyorum gitar parcalamaya yükledin ve ona göz kirpma yolladin.
onda calisan kendi msninin resimleri temiz clientsiz olan
sende calisan gözkirpmasi ise senin clienti yükledigin resim. yani bile bile clientli resmi kendi PCinde acarsin..
kapisch!