Msn Discovery :@

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    arkadaşlar ben msn discovery yükledim geçenlerde...bi bakim falan dedim(!)ama hata yaptıgımı anlayınca şiimdi sildim fakat şöle bi durum çıktı ortaya ki çok sinir bozucu msn'İ her başlatdıgımda loader.exe bulunamadı falan diye uyarı veriyo ve uyuz olmaya başladım...lütfen bi yardım arkadaşlar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

hacı msn ve msn disvoveryle ilgili ne warsa sil pcyi resetle sonra msni bida kur aynı şey bendede çıktı sonra sildim msni

geri kurdum düzeedli sanada tavsiyem o tür programları kullanma içine ediyor msnin

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    saolasın deniyorum bakalım umarım düzelir bu arada plus falan da sileyimmi hoca :S
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

sil msnle ilgli ne warsa hacı discoveryi zaten sil bidaha kuyrma msnide sil bida kur.. ben aynı sorunla karşılaştım böyle

yaptım sorun düzeldi

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ya gardeş ben sildim her şeyi plus'ı bile ama hala msn açılırken hata veriyo bu a.qmun bilgisayarı başka yol çaresi varmı bi zahmet bi el atsanız...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

hacı valla bende aynı şey olunca böyle yaptım bi sorun kalmamıştı... ama sonuçta loader.exe eksikse sende o dosyayı bul

msn klasörünün içine at olmadı system32 nin içine at düzelir heralde bulamazsanda bana ulaş güwenirim diosan bi

bakayım varsa atayım

edit: ek-1 ; hacı gogıla yaz loader.exe diye yığınla bilgi çıkıyor hakkında

2. edit: böyle bişeyler buldum;

1-regcleaner ile silmeyi deneyin.

2-Windows açılışından kaldırarakta hatayı geçebilirsiniz. Başlat/çalıştır/msconfig/başlangıç/işaretini kaldır

3-Oda olmadı regediti açıp Loader.exe şeklinde arama yapıp ilgili kaydı silin.
    3. edit: yukardaki 3 madde sorunu çözüyormuş yukarda dediklerini uygula

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    saolasın hoca ben bi göz atim...olmadı senden alırım...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    odun_komuru bunu yazdı:
    -----------------------------

hacı valla bende aynı şey olunca böyle yaptım bi sorun kalmamıştı... ama sonuçta loader.exe eksikse sende o dosyayı bul

msn klasörünün içine at olmadı system32 nin içine at düzelir heralde bulamazsanda bana ulaş güwenirim diosan bi

bakayım varsa atayım

edit: ek-1 ; hacı gogıla yaz loader.exe diye yığınla bilgi çıkıyor hakkında

2. edit: böyle bişeyler buldum;

1-regcleaner ile silmeyi deneyin.

2-Windows açılışından kaldırarakta hatayı geçebilirsiniz. Başlat/çalıştır/msconfig/başlangıç/işaretini kaldır

3-Oda olmadı regediti açıp Loader.exe şeklinde arama yapıp ilgili kaydı silin.
    3. edit: yukardaki 3 madde sorunu çözüyormuş yukarda dediklerini uygula

-----------------------------

1-denedim buldum sildim...

2- açılıştan kaldırdım...

ama ne yazıkki olmadı hata vermeye devam ediyor...olmadı discoveryi tekrar yükleyip bütün programlar kapalıyken silmeyi denicem...yardımların için çok saol bu arada bana pm'Den msn adresini atarmısın loader.exe sende varsa atarsın...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

hacı ben netten buldum bi loader dosyası bi bak tarat sen dosya benim değil

http://rs145.rapidshare.com/files/42436015/Loader.rar

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    aynı sorun bende geçen hafta oldu discovery tekrar kur ekle kaldırdan sil ozaman sorun kalmaz...
Toplam Hit: 1285 Toplam Mesaj: 10