Msn Discovery :@
-
arkadaşlar ben msn discovery yükledim geçenlerde...bi bakim falan dedim(!)ama hata yaptıgımı anlayınca şiimdi sildim fakat şöle bi durum çıktı ortaya ki çok sinir bozucu msn'İ her başlatdıgımda loader.exe bulunamadı falan diye uyarı veriyo ve uyuz olmaya başladım...lütfen bi yardım arkadaşlar...
-
hacı msn ve msn disvoveryle ilgili ne warsa sil pcyi resetle sonra msni bida kur aynı şey bendede çıktı sonra sildim msni
geri kurdum düzeedli sanada tavsiyem o tür programları kullanma içine ediyor msnin
-
saolasın deniyorum bakalım umarım düzelir bu arada plus falan da sileyimmi hoca :S
-
sil msnle ilgli ne warsa hacı discoveryi zaten sil bidaha kuyrma msnide sil bida kur.. ben aynı sorunla karşılaştım böyle
yaptım sorun düzeldi
-
ya gardeş ben sildim her şeyi plus'ı bile ama hala msn açılırken hata veriyo bu a.qmun bilgisayarı başka yol çaresi varmı bi zahmet bi el atsanız...
-
hacı valla bende aynı şey olunca böyle yaptım bi sorun kalmamıştı... ama sonuçta loader.exe eksikse sende o dosyayı bul
msn klasörünün içine at olmadı system32 nin içine at düzelir heralde bulamazsanda bana ulaş güwenirim diosan bi
bakayım varsa atayım
edit: ek-1 ; hacı gogıla yaz loader.exe diye yığınla bilgi çıkıyor hakkında
2. edit: böyle bişeyler buldum;
1-regcleaner ile silmeyi deneyin.
2-Windows açılışından kaldırarakta hatayı geçebilirsiniz. Başlat/çalıştır/msconfig/başlangıç/işaretini kaldır
3-Oda olmadı regediti açıp Loader.exe şeklinde arama yapıp ilgili kaydı silin.3. edit: yukardaki 3 madde sorunu çözüyormuş yukarda dediklerini uygula -
saolasın hoca ben bi göz atim...olmadı senden alırım...
-
odun_komuru bunu yazdı:
-----------------------------hacı valla bende aynı şey olunca böyle yaptım bi sorun kalmamıştı... ama sonuçta loader.exe eksikse sende o dosyayı bul
msn klasörünün içine at olmadı system32 nin içine at düzelir heralde bulamazsanda bana ulaş güwenirim diosan bi
bakayım varsa atayım
edit: ek-1 ; hacı gogıla yaz loader.exe diye yığınla bilgi çıkıyor hakkında
2. edit: böyle bişeyler buldum;
1-regcleaner ile silmeyi deneyin.
2-Windows açılışından kaldırarakta hatayı geçebilirsiniz. Başlat/çalıştır/msconfig/başlangıç/işaretini kaldır
3-Oda olmadı regediti açıp Loader.exe şeklinde arama yapıp ilgili kaydı silin.3. edit: yukardaki 3 madde sorunu çözüyormuş yukarda dediklerini uygula
-----------------------------1-denedim buldum sildim...
2- açılıştan kaldırdım...
ama ne yazıkki olmadı hata vermeye devam ediyor...olmadı discoveryi tekrar yükleyip bütün programlar kapalıyken silmeyi denicem...yardımların için çok saol bu arada bana pm'Den msn adresini atarmısın loader.exe sende varsa atarsın...
-
hacı ben netten buldum bi loader dosyası bi bak tarat sen dosya benim değil
-
aynı sorun bende geçen hafta oldu discovery tekrar kur ekle kaldırdan sil ozaman sorun kalmaz...