Msn E Coklu Kişi Ekleme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    msn e bircok kişiyi aynı anda nasıl ekleriz bilgisi olan varmı yada böle bişi varmı diem

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    *.ctt dosyası yap hoca nasıl yaparım dersen editle :D msn ana pencesinden kişilere bas sonra kişi listesini kaydet de kaydet sonra notepad le aç :D sonra oraya ekleyeceğin isimleri gir dierlerini editle kaydet sonra aynı menüden Dosyadan kişi al a bas i$lem tamam :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    ilk mesajda edit yok nese nasıl yaparım hoja:)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhbir
    muhbir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hoja bak kişi listemi kaydet de sonra onu notepad ile aç ordaki e-posta adreslerini sil ekliyeceklerini yaz sonra dosyadan kişi al a bas bitti (:

muhbir-tbt@hotmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    saolun yaptım tsk

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

Excalibur001 bunu yazdı:
    -----------------------------
    *.ctt dosyası yap hoca nasıl yaparım dersen editle :D msn ana pencesinden kişilere bas sonra kişi listesini kaydet de kaydet sonra notepad le aç :D sonra oraya ekleyeceğin isimleri gir dierlerini editle kaydet sonra aynı menüden Dosyadan kişi al a bas i$lem tamam :)
    -----------------------------

sağolasın usta ;)

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
Toplam Hit: 18838 Toplam Mesaj: 6