MSN Engelleme Problemi!!
-
arkadaslar bi arkadasin msn yi actık bi baktik 41 kişi birden eklemiş kabul etmek istemedik tabi kisinin iletişim kurmasina izin werme ye basip tamam dioruz XXX kisi engellenemedi die uyari gelio sadece tamam a basma secenegi war. ne yapabilirim acaba bi yardim ederseniz sewinirim bide bunun nasil yapildini bilen warmi acaba bizde yapalim dimi :))
-
Biliyorum Ama Sana Soylemem Aloş :D:D:D
Araclar>Secenekler>Gizlilik Ordan Sec İstedigin Maili Engelle Tusuna Bas :D -
Hoca valla virus tarzı birşey de olabilir,şöyle birşey yapın
Msn yi çevirim dışı göstererek aç,sonra onların hepsini listene al,sonra listedekileri tek tek shift tuşuna basarak del e basın ve bu kişiyi engellemekde istiyorum u seçin tamam diyin.Anladın mı -
arkadaşım öncelikle msn en çok dolu olması lazım öyleyse senin önce girip msn yi temizlemen gerek bunuda araçlar seçenekler de gizlilik bölümüne girip her iki tarafdaki kişilerin tek tek üzerine sağ tıklayım (sil ) butonu aktif yani seni silmiş olan kişiler sende sileceksin u olayı bitir dikten sonra uygula tama de ve istemediğn kişileri almazsında en gelleye bilirsinde dur ette seni silen kişiler çok olsun eğerki seni silen yok sa o msn daha iş görmez açmakdada zorluk çekersin umarım yardımcı olmuşturum
-
bu msn den kaynaklanıyo! bazen oluyo
Toplam Hit: 11857 Toplam Mesaj: 5