Msn Gizli Soru
-
arkadaşlar ben kendi msn şifremi biliyorum ama gizli sorumu unuttum şifreyi bilip te gizli soruyu değiştirebilirmiyim lütfen yardımcı olun
-
olcayatay bunu yazdı:
arkadaşlar ben kendi msn şifremi biliyorum ama gizli sorumu unuttum şifreyi bilip te gizli soruyu değiştirebilirmiyim lütfen yardımcı olun
degiştirebilirsin babacan Ayarlar - Kişisel - Gizli Soruburdan yapabilirsin babacan ...
-
usta tamam ama ben de kişisel ayarlar sekmesinde her yere baktım orda gizli soruyla ilgili bişiy yoktu bunun başka yolu varmı varsa lütfen söyleyebilirmisin şimdiden sağol
-
babacan pm attım ordan bana ulaş Oke !
-
ya hocam turkce alti ustu yaf, okuyamiyomusun ? ayarlara gir orda ne var ne yok oku bulursun... ya tbt yi nasi buluyosunuz biri bana onu anlatsin yaf !
-
kafanı yorma netpassporttan hotmail hesabını aç oradan ikinci mail i değiştir sonra şifreni unutrsan sıfırlama maili gönderirsin...
-
parolanı degıstırdıkten sonra gızlı soru degıstırme seçenegı çıkıyor sanırım ordan onuda degısıbılıyorsun + yada ben baska yoldan turkçe ıse hotmaılden maılıme gırıp seçenekler+kısısel +gizli soru seçenegı sonrasınıda hallet ıste kardes
Toplam Hit: 12140 Toplam Mesaj: 7