Msn Hack Devri Bittimi
-
Arkadaşlar merak ediyorum xss açığı kapandıktan sonra msn hack devri bittimi çok döküman aradım ama bulamadım yani trojan la felan uraşmadan mail atma vs yoluyla msn hack ortadan kalktı galiba fakat bir msn var elimde muhakkak hacklemem lazım ondan çok önemli bi kız arkadaşımı rahatsız ediyor bu vatandaş lütfen bi bilgi döküman vs bişeler paylaşın şimdiden teşekkü ederim hayırlı bayramlar
-
engelle sil. bi daha rahatsız edemez.kasma bu kadar kardeş. Eskisi gibi değil artık msn patlatmak :D
-
xss dönemi bitmemiş bitmez diyolar ama bilemiyorum, kod bilgim olmadığı için bilemiyorum.
edit : fake site kur bakınız kimengellemis.com
-
ya eskdien bi site vardı ordan üyeliğin vardı giriyodun linke tıklanınca geliyodu sitenin adresini unuttum a.q sonra bide örendim açık kapatılmış vs vs elinizde bir döküman varsa paylaşırsanız sevirim
-
bana ulaş destek[at]mycafe34[dot]com kısa görüşücez ama netice garanti :P
-
msne ekledim hoca
-
pehhhh
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------
bana ulaş destek[at]mycafe34[dot]com kısa görüşücez ama netice garanti :P
-------------------------------bende Gelemmmi Echoll :D battaniye Vereyim Grip e iyi Gelir ... malum üsütmüssün:D
-
torjan da bi virüs bnlada hack yapılıyor ondan dolayı buraya açtım
-
msn hack biter mi beaa. piyasada o kadar mal warken:D dmi echoll;) banada gel benimkisi fzla uzun sürmez garantili hack yapılır:p
Toplam Hit: 2281 Toplam Mesaj: 10