Msn Hakkında Bir Sorum Olucak (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mst16
    mst16's avatar
    Erkek

S.a arkadaşlar bilgisayarımda Windows Live Messenger yüklü kaç olduğunu bilmiyorum ama.  bazen açıkken donuyor ileti falan göndermiyor ben ileti alamıyorum halbuki msn açık bi sorun yok bende. msn 9 yükliyem dedim ama olmadı 8,5 yükleyip üstüne kurayım dedim gene olmadı devamlı yüklemede hata veriyor size sorum nasıl bir yol izlemeliyimde bu işi çözebilirim sizlerin sayesinde tabiki birde link verin download yapayım çoğu yerde üyelik istiyor.

şimdiden teşekürler..

Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan; sen erken davran.ölmeden önce uyan....Profilinde tek yorum olan insan... Msn: schadow@w.cn
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    format çek baştna kur?

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mst16
    mst16's avatar
    Erkek
    xp orjinal ama neden yüklemiyor onu anlamadım

Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan; sen erken davran.ölmeden önce uyan....Profilinde tek yorum olan insan... Msn: schadow@w.cn
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek
    msn sürümü   Yardım -- Messenger Hakkında yazıyor.

(:
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    hocam windows update sitesinde sorun varsa da msn kurulumda hata verebiliyor daha önce başıma geldi araştırmıştım bunu windows updatelerin tamamını yap eğer update sırasında bir hata verirse ve bilgisayarı yeniden başlatmana rağmen update yine hata verirse bana pmden ulaş sana birkaç kod yollayayım update sorununu ortadan kaldırır daha sonra da msni kurarsın...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
Toplam Hit: 885 Toplam Mesaj: 5