Msn Hata ( Yardım )
-
Selamun Alyküm ehl-i Tarikat
Normal internete erişebiliyorum şu anki gibi.. MSN Messenger açarken *sorun gider* penceresi açılıp "Anahtar Bağlantı Noktaları" nda hata veriyor.
MSN Mesenger'ı silip tekrar yükledim, reset attım, ama olmadı.. Ne yapmalıyım? 3-4 gün önce de format attım..
-
sabahtan beri kimse bişey yazmamış mı :|
-
Arkadaşım Msn Üzerinden Virüs Yemişsin İnternete Bağlanmanı Engelliyor Olabilir. Yada Şöyle Diim Hotmail Yurtdışı Giriş Çıkışlarda Sorun Olabilir.
-
Modeme reset at, açkapa, kabloları sök tak.
Olmadı MSNyi kadırdıktan sonra registry kayıtlarını da kaldır sonra kur.
Bir de webmessengerla falan dene. illa live messengerla gircem demiyosan mercury kullan harika bişey.
discovey felan eklenmiş hali gibi bişey, eski darkMSN vardı ya onun yeni sürümü. Kullancaksan yardım edebilirim.
-
msn ye giremediqin zaman sana bi hata kodu vermesi lazım o hata kodunu googleda aratıp çözüm bulabilirsin
-
kodu google de felan arama hacı :)
MSN E-Fix 1.07 Hakkında
MSN hata kodlarını birkaç dakika içerisinde onarabilen başarılı bir yazılım. Türkçe dil desteği olup, son kullanıcıya hitap etmektedir. Ayrıca sorunları çözmeyi bilen uzman kişilere zaman kazandırır.http://www.blicca.com/yazilim/MSN_Hata_Kodlari_Cozumu/MSNEFix_1.0.7.zipindir :) bende kullanıyorum,işe yarıyor :)
Toplam Hit: 11552 Toplam Mesaj: 6